Кількість постраждалих від ракетного удару по центру Чернігова зросла до 148 осіб

image
20 Серпня 2023, 13:05
Поділитися:

20 серпня 2023 г. 13:01

Станом на ранок неділі, 20 серпня, за медичною допомогою після удару по центру Чернігова звернулося 148 осіб. У лікарнях залишається 41 людина, 15 поранених прооперували. Ракетний обстріл 19 серпня забрав життя 7 людей, серед них шестирічна дівчинка.

Про це, як передає KВ, йдеться в повідомленні МВС України та інформації начальника Чернігівської ОВА В’ячеслава Чауса.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“Унаслідок ворожої атаки загинуло 7 людей, кількість поранених зросла до 148”, – повідомили в МВС.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Як повідомив начальник Чернігівської ОВА в ефірі єдиного телемарафону, станом на 6:20 (20 серпня – КВ) у лікарнях Чернігова залишається 41 особа, 15 людей прооперовано.

“Пошкоджень зазнали понад п’ятсот помешкань, це 60 плюс будинків, які перебувають поруч із місцем, куди прилетіла ракета”, – зазначив Чаус.

Згідно з повідомленням ДСНС, на місці надзвичайної ситуації працювало 56 рятувальників та 12 одиниць техніки. Пожежі, що виникли у будівлі драмтеатру, магазину та адміністративної будівлі були оперативно ліквідовані.

Нагадаємо, зранку суботи, 19 серпня, ворог ударив по центру Чернігова. Попередньо, удар було нанесено балістичною ракетою, яка поцілила поблизу драмтеатру. На середину доби було відомо про 7 загиблих, серед них шестирічна дівчинка, яка померла від поранень. 12-річну дівчинку терміново доставили реанімобілем до Києва. Дитина в тяжкому стані.

Читайте: Ракетний удар по центру Чернігова: понад 100 людей постраждали, є загиблі

Фото: ГУ ДСНС України, Чернігівська обласна прокуратура

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона