Кілька потягів “Укрзалізниці” затримується через знеструмлення мережі внаслідок обстрілів

Кілька потягів “Укрзалізниці” затримується через знеструмлення мережі внаслідок обстрілів
26 Січня 2023, 11:12
Поділитися:

26 січня 2023 г. 11:04

Через спричинені атаками ворога знеструмлення контактної мережі 2 потяги “Укрзалізниці” йдуть з затримками більше ніж на 30 хвилин. Водночас київська кільцева електричка курсує за графіком.

Про це, як передає KВ, йдеться в повідомленні пресслужби АТ “Укрзалізниця”.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“Через знеструмлення окремих ділянок по Україні 2 із 70 рейсів Укрзалізниці затримуються на 30 хвилин і більше”, – йдеться в повідомленні.

Зокрема:

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

У компанії також попередили що у зв’язку з пошкодженнями контактної мережі на Донецькій залізниці було організовано пересадку пасажирів рейсу №712/711 Київ — Краматорськ до спальних вагонів під резервним тепловозом. Зворотне відправлення з Краматорська очікується із затримкою, про яку поїзна бригада повідомить додатково.

В “Укрзалізниці” запевнили, що ситуація на всіх вокзалах країни наразі контрольована, є резервне енергопостачання. Посадка та висадка в містах, де оголошено повітряну тривогу, продовжується підземними переходами.

Пасажири, які за форс-мажорних обставин, у результаті обстрілів та тривог, не встигли на свої рейси, з тим же квитком зможуть сісти на наступний рейс аналогічного напрямку.

Нагадаємо, сьогодні, 26 січня, у Києві ДТЕК вводить аварійні відключення світла у зв’язку з загрозою ракетної атаки. Завчасне відключення електроенергії допоможе уникнути ймовірних пошкоджень об’єктів критичної інфраструктури

Читайте: Сили оборони вночі знищили всі 24 дрони “Шахед-136”, запущені ворогом, – Генштаб ЗСУ

Фото: “Укрзалізниця”

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона