Кілька днів поспіль триває інформаційна атака на мене, — Володимир Карплюк

Кілька днів поспіль триває інформаційна атака на мене, — Володимир Карплюк
11 Листопада 2023, 07:13
Поділитися:

Голова Інвестиційної ради Ірпеня Володимир Карплюк повідомив про кількаденну інформаційну атаку. За його словами, організаторами атаки є скандальні нардепи Олександр Дубінський та Ольга Василевська-Смаглюк, які є «колишніми медіа-кілерами на каналі Коломойського». Про це Карплюк розповів на своїй сторінці у фейсбуці.

Він вважає, що причиною цього є публічна розповідь про причетність групи нардепів до дерибану бюджету на відновлення низки міст та селищ Київщини, зокрема, Бородянки.

«Дубінська-Смаглюк придумала, що «Карплюк — сектант». Це не не відповідає дійсності, бо я десятиріччями маю публічну позицію атеїста. При цьому вони взяли випадкове інтервʼю в Ірпінському парку, якому скоро буде 10 років. Мене запитали, яким я бачу суспільство, я розповів. Бо я відкритий для ЗМІ, виборців та мешканців», — додав Карплюк.

Він також зазначив, що з відкритих джерел відомо, що Смаглюк та Дубінський неодноразово намагалися «присісти» на регіональні кошти в обмін на свою політичну лояльність.

«Для цього вони хотіли розставити на керівні посади в комунальних підприємствах громади своїх людей. Проте дані депутати разом з їхніми пропозиціями були послані в напрямку російського корабля! Хтось має розповісти їм, що красти і заробляти — це різні поняття», — додав Карплюк.

Нагадаємо, нещодавно голова Інвестиційної ради Ірпеня розповів, що відновлення Бородянки зупинено через політичні інтриги нардепки Ольги Василевської-Смаглюк.

«Головна причина місцевих політичних інтриг — це намагання народної депутатки Ольги Василевської-Смаглюк взяти під контроль відбудову Бородянської громади. Скільки фірмам, наближених до таких депутаток, потрібно ще нагребти підрядів, щоб нарешті нажертися бюджетних коштів?, — наголошує Карплюк.

Він також зазначив, що шляхом довгих консультацій між політичними силами та місцевими депутатами Бородянка отримала шанс на початок ефективного відновлення та подальшого розвитку, без чвар і без інтересів народних депутаток.

І Ольга Василевська-Смаглюк почала обливати лайном всіх, хто за конструктивну роботу у громаді — опонентів, місцевих депутатів, колег по партії «Слуга народу».

«Їй не звикати, бо вони стала депутаткою за квотою скандального фігуранта кримінальних проваджень Олександра Дубінського, який перебуває під санкціями США за проросійські позиції. Разом із Сашком депутатка (а тоді ще медіа-кілер на каналі Коломойського 1+1) у своєму інформаційному лайні забули про дещо розповісти. Про те, як в перший день війни разом з колишньою міською управлінською командою кинула жителів Бородянки на призввлоляще і з наявною публічною інформацією поїхала за кордон. Про те, що за цей період народна депутатка нічого не зробила для відновлення громади. Про те, як ви 24 лютого 2022 року закликали людей «залишитися вдома» замість того, щоб організувати евакуацію цивільного населення. Такі, як Смаглюк та її керівник Дубінський — підводять своїми діями та бездіяльність команду чинного Президента», — наголосив голова Інвестради.

Джерело: Містоінформ