Хворому пенсіонеру відмовили в допомозі (уточнення)

image
6 Липня 2019, 20:35
Поділитися:

У минулому номері «Вістей» (№23 (983) від 28 червня) у статті Катерини Васильківської «Хворому пенсіонеру відмовляють у допомозі» допущена помилка у назві організації, яка відмовила хворому пенсіонеру Василю Гончаренку у виділенні коштів на дороговартісну операцію.

• Слід читати: надала фінансову допомогу Василю Гончаренку на лікування ДП «Бориспільська міжрайбаза за розпорядженням Київської регіональної спілки споживчої кооперації (голова правління Володимир Пак), а відмовили — у Бориспільському районному споживчому товаристві (голова правління Костянтин Струков).

Нагадаємо, бориспілець Василь Гончаренко, весь трудовий стаж якого пов’язаний із системою кооперації, на схилі літ терміново потребує лікування. Потрібна операція із видалення катаракти вартістю 12 тис. грн, грошей на яку він не має, бо, каже, усі заощадження власні і рідних витратив на лікування — була операція на нирках та тривале лікування аденоми простати.

У пошуках допомоги Василь Сергійович у вересні 2018 року змушений був звернутися до голови правління Київської регіональної спілки споживчої кооперації Володимира Пака, який відразу відгукнувся на потребу пенсіонера. За його розпорядженням підрозділ підприємства ДП «Бориспільська міжрайбаза» виділив хворому 5 тис. грн допомоги (є платіжне доручення від 25.10. 2018). За розуміння і підтримку Василь Гончаренко щиро дякує організації та її керівникам за людяність і чуйність.

Однак, Гончаренко нарікає, що йому відмовили у Бориспільському районному споживчому товаристві. «Я ходив на прийом до голови правління Бориспільського РСТ Костянтина Струкова, який мені відмовив, посилаючись на брак коштів, — говорить пенсіонер. — Це мене засмутило, адже боюся, що, коли не назбираю потрібної суми на операцію, то можу втрати зір. Мені боляче через байдужість». Він стверджує, що писав заяву та ім’я керівника та надавав медичні виписки із лікарні.

Редакція просить вибачення у читачів та представників організацій-благодійників за прикру неточність.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама