Художниця сенсів Софія Морозюк створить мурал на одному з відновлених будинків Київщини

image
18 Серпня 2023, 10:59
Поділитися:

Начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко зустрівся з художницею сенсів Софією Морозюк із Київщини. Уже зовсім скоро вона прикрасить муралом один із відновлених будинків, зруйнованих російськими окупантами.

Ця картина – уособлення Київщини, уособлення кожного мешканця, який пережив окупацію і допоміг звільнити Київщину, а також боротьби за Перемогу.

«Київщина – область героїв, і про це повинен знати кожен! Пишаюся нашими мешканцями, які мужньо пережили окупацію та героїчно допомогли звільнити Київщину. Пишаюся нашими Силами оборони, які цілодобово захищають небо й охороняють наш спокій. Пишаюся нашими волонтерами та спеціалістами, які працюють над відновленням домівок та інфраструктури. А ще я пишаюся нашими митцями, які навіть у такі темні часи продовжують випромінювати світло», – написав Руслан Кравченко на своїй сторінці у Facebook.

Начальник КОВА подякував мисткині за таку можливість і її творчість. Художній розпис стіни будинку ще багато років буде розповідати про героїзм наших людей.

Джерело: Київська обласна військова адміністрація