Хто ж має пільки на ігри та тренування на новому футбольному полі КП МФК «Бровари»

image
17 Червня 2020, 00:50
Поділитися:

16.06.2020 року на засіданні виконавчого комітету Броварської міської ради було прийнято рішення про надання пільг на користування футбольним полем КП МФК «Бровари» окремим категоріям футбольних команд.
Кому ж пощастило безкоштовно або зі знижкою грати чи тренуватись на новому штучному футбольному полі, яке восени побудували біля стадіону «Спартак»?

1. Дитячо-юнацькі команди, які представляють м. Бровари на чемпіонаті України з футболу (ДЮФЛ):

безкоштовно – одна офіційна гра  чемпіонату України з футболу (ДЮФЛ);

безкоштовно  – два тренування на тиждень, по 90 хвилин кожне;

безкоштовно –  два тренування на незатверджений час, по 90 хвилин кожне,  виключно за погодженням директора КП МФК «Бровари».

 

2. Чоловічі  команди, що зареєстровані  в м. Бровари, які брали/беруть участь у чемпіонаті Київської області з футболу, згідно календаря чемпіонату та Кубку Київської області:

безкоштовно –  одна офіційна гра чемпіонату  Київської області;

з оплатою 50% вартості –  два тренування на тиждень, по 90 хвилин кожне. 

3. Чоловічі  команди, що  зареєстровані  в м. Бровари, які брали/беруть участь у чемпіонаті Броварського району з футболу згідно календаря чемпіонату Броварського району:

безкоштовно –  одна офіційна гра чемпіонату  Броварського району;

з оплатою 50% вартості –  одне тренування на тиждень  (90 хвилин, тренування після 21-00 год.).

 

4. Команди, що  зареєстровані  в м. Бровари та представляють м. Бровари і які протягом останніх 2-х років брали/беруть участь у чемпіонаті України з футболу, чемпіонаті Київської області з футболу, чемпіонаті Броварського району з футболу.

Але згідно рішення виконкому всі тренування та ігри плануються та проводяться виключно за попереднім погодженням з директором КП МФК «Бровари» (наразі це депутат Броварської міської ради Семенов М.В.) в залежності від щоквартальних графіків тренувань та проведення ігор дитячо-юнацьких команд  КП МФК «Бровари». А ось пріоритет на користування футбольним полем для тренувань та ігор надається виключно дитячо-юнацьким командам КП МФК «Бровари».

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed