Хто йде на вибори від 95 округу та кого підтримує народ

image
5 Червня 2019, 19:48
Поділитися:

Майже три тижні тому в Україні почалася виборча кампанія, на відміну від попередньої президентської кампанії ця проходить доволі тихо та скромно, але людям так набридли попередні перегони, що можливо у нас вже виробився імунітет до виборчих гасел і реклами.
Станом на 6 червня Центрвиборчком зареєстрував 32 кандидата в народні депутати, які балотуються по мажоритарних округах.
На нашому, 95-му окрузі офіційно поки що зареєструвався лише один кандидат- колишній мер Ірпеня Володимир Карплюк. Інші, мабуть, вивчають соціологію та реакцію людей. В будь-якому випадку не поспішають, на відміну від того ж таки Карплюка, який впевнено набирає обороти. Політик завів свій відеоблог та активно рекламується в соцмережах. 

Звичайно ж Володимир Андрійович не єдиний хто хоче владу в нашому окрузі. Перший опонент, який вже оголосив про своє висунення на вибори після Карплюка – Маргарита Овчаренко. Громадська активістка, в минулому керівник всеукраїнської організації партії 5.10. Юна дівчина швидше за все, піде по мажоритарці від партії “Слуга Народу” (але це не точно). 

Ще одним можливим кандидатом від партії Разумкова може балатуватися Євген Мельничук, про це він заявив у своєму акаунті Фейсбук. Євген – виходець із Криму, співвласник ірпінського видання “Портал Ірпеня” в минулому керівник місцевого осередку партії “Рух Нових сил” Михайла Саакашвілі. 

А вчора, здивувати округ вирішив Андрій Страховський, відомий в Приірпінні забудовник та член партії “Нові Обличчя”. 

І звичайно ж не будемо забувати, що ця парламентська кампанія проходить під знаком нових обличь та нових лідерів у політиці. Суспільство виявляє велику потребу у нових особистостях, тож чим ближче до 21 липня, тим більше ми будемо дивуватися кандидатам. Головне правильно розібратися в ситуації, щоб не поміняти старих корупціонерів та брехунів на нових…
Редакції “04597” цікава Ваша думка з приводу теперішніх та майбутніх кандидатів від нашого округу. Кого б ви хотіли бачити в Раді? 
Джерело: 04597.com.ua

Джерело: Новости Ірпеня