Хто вболіває за Васильків… | Рідне місто

image
21 Червня 2019, 19:43
Поділитися:

Сьогодні відбулася позачергова сесія міської ради. Депутати підтримали пропозицію міського голови Володимира Сабадаша про розподіл субсидії, яка надійшла до міського бюджету за сприяння Ігоря Кононенка.
Зокрема, 22 мільйони гривень направили на продовження будівництва ЗОШ №6, необхідні кошти направили також на будівництво мережі водовідведення по вул Козацькій, Матросова, Патріотичній та вул. О.Лістрового, інші потреби.
Депутати також знайшли можливість виділити 4 мільйони гривень для проведення робіт по реконструкції парку в центрі міста.
Незважаючи на важливість питання, яке було внесене в порядок денний сесії, на її пленарне засідання не прибула майже в повному складі фракція «Батьківщини» — О.Слончак, С.Сергієнко, В.Сіранчук, А.Дерев”янко. Разом з ними на пленарному засіданні ради були відсутні депутати Т.Омельченко, М.Неділько та ін.
Примітно, що всі вищеназвані особи позиціонують себе як ревних захисників інтересів територіальної громади та голосно кричать про свою опозиційність до міського голови Володимира Сабадаша…

Джерело: Рідне місто