Хто придумав везти хворих на коронавірус на Обухівщину: версія (відео)

image
15 Лютого 2020, 02:21
Поділитися:



Українців, які прилетять з Уханя, де сьогодні триває епідемія смертельного коронавірусу, хай відправляють додому до пана Радуцького, а не в приватний санаторій “Пролісок”.

Про це в ефірі інформаційно-політичного інтерактивного ток-шоу “Народ проти” на телеканалі ZIK заявила ведуча Наташа Влащенко, передають Хроніки Обухова.

Наташа Влащенко зауважила, що минулого тижня депутат від “Слуги народу” пан Радуцький, якого називають “тіньовим міністром охорони здоров’я України”, заявив, що в Україні все готово до будь-якого спалаху епідемії, однак лікар Борис Тодуров сказав, що для боротьби з коронавірусом потрібні спеціальні апарати для легень, яких в Україні є декілька одиниць.

– Це перше питання. Друге – чому Росія закрила у себе літаки з Уханя, багато інших країн закрили всі китайські переміщення, сам Китай закрив! А чому ми тут, у Києві, приймаємо літак з Уханю? Ми що, так готові? Наша охорона здоров’я готова до цього? У мене просто шок. У нас навіть тестів і ліків немає, – заявила Наташа Влащенко.

Народний депутат України (фракція “Слуга народу”) Олександр Дубінський додав, що людям, які прийшли на посади у Кабмін, просто начхати на українців.

– От в Кабміні проходить нарада, щоби відправити людей з аеропорту Бориспіль в приватний санаторій в Обухівському районі і потримати їх там 2 тижні. Як ви можете тримати мене проти моєї волі у приватному санаторії? Це не лікарня, це не режимний об’єкт. Там немає системи профілактики. Там ні чорта немає! Але при тому вони спокійно сидять і приймають таке рішення, бо їм немає куди людей відправити, – сказав Дубінський.

У такому випадку, додала Наташа Влащенко, людей, які прилетять з Китаю, де сьогодні триває епідемія смертельного коронавірусу, хай відправляють додому до пана Радуцького.

– Учора у мене в ефірі був Борис Тодуров, який сказав, що для того, аби врятувати людину, яка захворіла на коронавірус, потрібні спеціальні апарати для легенів. У нього їх чотири. Можливо, 2-3 є у когось іншого. Як ми будемо рятувати людей, якщо почнеться епідемія? Пан Радуцький, може, до себе додому нехай завозить цей літак, а не в санаторій “Пролісок”, – підкреслила Наташа Влащенко.





Source link