Хто має платити за вивезення сміття у Борисполі?

image
23 Грудня 2019, 17:36
Поділитися:

На плановій нараді у Бориспільського міського голови 23 грудня йшлося про вивезення сміття та права і обов’язки користувачів послугою.

Член виконкому міської ради Андрій Цвілюк заявив, що публічний договір на вивезення сміття складено одноосібно керівником КП «ВУКГ» без відповідного рішення виконкому, текст договору має бути розміщений на сайті міської ради, але на сьогодні такого документу там немає.

За словами Цвілюка, споживачам приходять платіжки на вивезення сміття, проте ця послуга не надавалася.

Перший заступник міського голови Микола Корнійчук відповів, що рішення виконкому щодо публічного договору є. Він також був опублікований у спецвипуску газети «Вісті» і розміщений на сайті КП «ВУКГ».

Корнійчук також запитав, куди виносили сміття бориспільці, яким, за їхніми словами, ця послуга не надавалася. Цвілюк відповів, що вони віднесли його на сміттєвий майданчик, тобто сміття все ж таки вивезли за гроші громади.

Міський голова Анатолій Федорчук додав, що до нього приходила мешканка Борисполя, яка переконувала, що в неї немає сміття.

«Почали розбиратися. Нічого не купує, нічого не викидає. Запитую: ви зуби чистите? Так. А куди тюбики викидаєте? І це лише один приклад», — розповів Федорчук.

Порушена тема залишилася без конкретної відповіді.

До теми. Кілька днів тому на сайті «Бориспіль для всіх» з’явився пост бориспільки, яка обурювалася, що її родині з трьох осіб приходять платіжки за вивезення сміття, якого в них немає. Папір вона спалює, пляшки здає, а харчові відходи, які є органікою, розкидає на городі як добрива. У коментарях чимало людей висловили сумнів, що таке можливо, адже якщо і влітку, і взимку щодня викидати відходи на город, він перетвориться на сміттєзвалище. Після цього пост видалили.

 

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама