Хто і чому боїться перемоги Баласинович?.

image
19 Жовтня 2020, 20:34
Поділитися:

З великим задоволенням спостерігаю за тим, як панічний страх перед можливою перемогою Баласинович на мерських виборах все більше охоплює людей з команди Іващенка, сконцентрованих в списку місцевої «Пропозиції».

Ради справедливості повинен сказати, що підстави для такого страху дійсно є.  Як відомо, Наталю Баласинович підтримує Тетяна Засуха і з цього ніхто не робить великої таємниці.

Свого часу, як розповідає «куратор» місцевих «пропозиціонерів» Ігор Мосійчук, Тетяна Володимирівна доклала і свою руку до дострокового припинення повноважень Сергія Григоровича. Можливо і так. Як безпосередній учасник подій того часу лише стверджую, що мотиви для цього у Тетяни Засухи були.

Після цього, а особливо перед місцевими виборами, коли стало відомо про висунення Баласинович на мерську посаду та підтримку її Засухою, прихильники і соратники Іващенка розгорнули справжню інформаційну війну проти обох, часом опускаючись в своїх опусах до рівня «базарних баб».

Оскільки командою Іващенка в 2006—2012 р.р. було накоєно багато «чудєс», його соратники-пропозиціонери та «товариші» бояться, що в разі перемоги  Баласинович, у неї, за підримки Засухи, вистачить ресурсу для визначення місця цим опозиціонерам, якого вони насправді заслужили…

Джерело: Рідне місто