Хто, де та які послуги надаватиме в парку «Перемога». Переможці конкурсу

image
14 Травня 2019, 22:11
Поділитися:

Минулого тижня виконком міської ради затвердив протокол засідання конкурсної комісії від 24 квітня 2019 р. на надання права суб’єктам підприємницької діяльності розміщувати та облаштовувати об’єкти торгівлі, сезонні об’єкти сфери послуг, відпочинку та розваг на території парку «Перемога». Згідно з протоколом, перемогу в конкурсі, де було виставлено  21 об’єкт, здобули 9 підприємств. Фаворитом стало ТОВ «Майстерня смаку «Всі свої», яке отримало право розміщувати в парку найбільше своїх об’єктів – 9.

Так, за результатами проведення оцінки конкурсних пропозицій, переможцями конкурсу на розміщення об’єктів «Тимчасова споруда для торгівлі/засоби пересувної дрібно-роздрібної торгівлі» в парку «Перемога» стали:

об’єкт №1: ФОП «Опалько Т.В.» (син місцевого депутата Володимира Опалька Тарас – вартість плати за договором 10 120 грн/міс.);
об’єкт №2 та №4: ФОП «Чумаченко С.О» (вартість плати за договором 12 100 грн/міс. та 16 100 грн/міс.);
об’єкт №3: ПП «Смачна країна»(4 850 грн/міс.);
об’єкт №5: ФОП «Голосій К.В» (6100 грн/міс.);
об’єкт №6, 7, 8, 9: ТОВ «Майстерня смаку «Всі свої» (5448 грн/міс. х 4);
об’єкт №10: ФОП «Гнєзділов О.М.» (10 200 грн/міс.).

Окрім цього, ФОП «Чумаченко С.О» надаватиме послуги з прокату дитячих електронних машинок (об’єкт №11 – 10200 грн/міс.), відпочинку на батутах і немеханічних атракціонах (№18 – 25 470 грн/міс. ). Переможцями на цьому ж об’єкті – зоні батутів та немеханічних атракціонів – також стали  ФОП «Гнєзділов О.М» (30 600 грн/міс.) та ФОП «Оганов І.В» (8 000 грн/міс.). А ФОП «Ткачук Ю.М» (№15 – 3 500 грн/міс.)  та ТОВ «Майстерня смаку «Всі свої» надаватимуть у парку «Перемога» на прокат велосипеди та інші механізовані засоби пересування. Безпосередньо «Майстерня смаку» виграла конкурс на провадження підприємницької діяльності з прокату велосипедів та інших механізованих засобів одразу на двох об’єктах –  №14 (2 170 грн/міс.) та №16 ( 2170 грн/міс.), та ще на трьох – у зоні розміщення лотків: № 19 (2 170 грн/міс.), №23 (2170 грн/міс.) та №24 (2170 грн/міс.). Ще три об’єкти в цій зоні дісталися ФОПам: «Опалько Т.В» ( №20 – 2090 грн/міс.), «Чорний В.Д» (№21 – 3 100 грн/міс.) та «Оганов І.В» (№22 – 2087 грн/міс.).

Зауважимо, що власник ТОВ «Майстерня смаку «Всі свої» – Сдобняков Дмитро В’ячеславович – син Клавдії Сдобнякової, багаторічної і незмінної радниці міського голови Ігоря Сапожка.

Рішенням виконкому 02.04.2019 р. № 433, зокрема п. 3.11 Положення про проведення конкурсу, комісія не допустила до участі в ньому ТОВ «Скайпарк». Як зазначено в протоколі, «конкурсна пропозиція не відповідає умовам конкурсу». Нагадаємо, у квітні минулого року в мотузковому парку «SkyPark», який діяв у парку «Перемога», через недбалість працівників атракціонів обірвався та впав 8-літній хлопчик. За даним фактом поліція відкрила кримінальне провадження. У свою чергу міський голова ініціював перевірку мотузкового парку, а згодом – розірвання договору із ТОВ «Скайпарк» у односторонньому порядку.

Усі вище зазначені переможці до 16 травня поточного року мають укласти з КП «Бровари-Благоустрій» договори на право розміщення об’єктів торгівлі. Однак до цього часу переможці мають усунути порушення щодо об’єктів у конкурсних пропозиціях та надати КП коригування до них. Мова про порушення в ФОП  «Опалько Т.В.», «Чумаченко С.О», «Голосій К.В», «Гнєзділов О.М», «Ткачук Ю.М», «Оганов І.В», «Чорний В.Д», ПП «Смачна країна», ТОВ «Майстерня смаку «Всі свої». Порушення стосуються схем розміщення об’єктів, їх розмірів, візуалізації та стилю зовнішнього оздоблення. Якщо ж підприємці вчасно не приведуть свої конкурсні пропозиції у відповідність вимогам конкурсу та не нададуть необхідні для підписання договору документи, вважатиметься, що вони відмовилися.

Того ж дня, 7 травня, виконком схвалив ще одне рішення: якщо переможець, який вказаний у протоколі конкурсної комісії, відмовиться від підписання договору або не надасть у визначений термін необхідні документи, ця особа позбавляється права приймати участь у подальших конкурсах на цей об’єкт.

У свою чергу до 16 травня КП «Бровари-Благоустрій» має розробити та затвердити межі зон розміщення лотків №19-24 відповідно до схеми розміщення об’єктів торгівлі, сезонних об’єктів сфери послуг, відпочинку та розваг на території парку.

Наразі триває конкурс на об’єкт №25: заняття спортом, літній кінотеатр, гарячі напої/швидке харчування/безалкогольні напої/морозиво/випічка. Прийом документів триватиме до 21 травня. Сам конкурс має відбутися 27 травня. У додатку до рішення виконкому зазначено, що переможець має привести в належний стан прилеглу територію озера, у тому числі облаштувати два мостові переходи та огорожу навколо зони.

 

Зазначимо, що всі виручені кошти від надання права на розміщення та облаштування об’єктів торгівлі, сезонних об’єктів сфери послуг, відпочинку та розваг на території парку «Перемога» підуть на облаштування парку, пообіцяв міський голова.

Фото – авторки

Джерело: Трибуна Бровари