Храпачі відзначили День села

image
21 Серпня 2021, 21:00
Поділитися:

Головна  /  Храпачі відзначили День села

|  21. 08. 2021

20 серпня у Храпачах відзначили своєрідний «день народження»  села, яке було засноване 157 років тому. Саме у цей день місцеві жителі традиційно святкують День села, цього року – у складі Білоцерківської міської територіальної громади.

За дорученням міського голови Геннадія Дикого, жителів села привітала його заступник, Катерина Возненко. Вона побажала жителям села достатку,  щедрої долі та наснаги в усіх справах. Адже лише плідна спільна праця може стати запорукою вдалого розвитку села та усієї Білоцерківської громади.

Заступник міського голови також вона виконала почесну місію з нагородження цінними подарунками та грамотами наймолодших і найстарших жителів села, ювілярів подружнього життя.

Гарний святковий настрій створювали художні колективи Білоцерківської школи мистецтв №4 та виконавиці Вероніка Кравець, Анна Джура, Анастасія Боженко, які подарували учасникам свята гарні пісні та мелодії.

Підготував творчий подарунок жителям села і Територіальний центр надання соціальних послуг, одним із напрямків роботи якого є організація цікавого дозвілля для людей поважного віку. Виступи хорового колективу «Смерічка» та запальні танці у виконанні колективу «Вінтаж», учасниками яких є клієнти установи, стали справжньою цікавинкою та додали позитивного настрою гостям свята.

Глядачі щиро дякували оплесками виконавцям.

Потурбувалися організатори свята й про дітей: для них створили кілька розважальних локацій. Малеча стрибала на батуті, гралась на надувному атракціоні та змагалась за горою в настільний теніс.

Також цього дня діяла виставка. Усі охочі мали змогу ознайомитись з художніми роботами місцевих майстрів та старовинними предметами побуту.

Кульмінацією вечора став гостинний фуршет та дискотека.

ФОТОГАЛЕРЕЯ

Джерело: Біла Церква – офіційний сайт