Херсон отримав від Києва самоскиди та сміттєвози для прибирання міста (фото)

image
15 Січня 2023, 17:07
Поділитися:

15 січня 2023 г. 17:02

Столиця передала Херсону п’ять одиниць спецтехніки для очищення території громади від сміття. Також Київ передав Херсону 60 нових сміттєвих баків, 20 рулонів плівки та 60 бронежилетів для працівників комунальних підприємств.

Про це, як передає KВ, йдеться в повідомленні пресслужби Херсонської міської ради.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“Очільниця Херсонської міської військової адміністрації Галина Лугова особисто звернулася до міського голови КиєваВіталія Кличка,а також до Асоціації міст України за допомогою щодо надання техніки для Херсона, аби очистити територію громади від сміття”, – йдеться в повідомленні.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Зазначається, що 2 самоскиди та 3 сміттєвози вже прибули та працюють в Херсоні.

Також Київська міська рада та Гуманітарний штаб КМДА подарували 60 нових сміттєвих баків, 20 рулонів плівки (7 200 кв.м) для тимчасового перекриття вибитих внаслідок ворожих обстрілів вікон та 60 бронежилетів для працівників комунальних підприємств міста. Приїхали у Херсон і 10 водіїв спецтехніки.

Нагадаємо, Київ продовжує допомагати громадам, які постраждали через окупацію російськими варварами. Зокрема, Херсон отримав виділені столицею кошти на відбудову та життєзабезпечення звільненого від російських варварів міста.

Читайте: Херсон отримав від столиці на відбудову 50 мільйонів гривень, – Кличко

Фото: Херсонська міська рада

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона