Керівництво поліції Київщини провело оперативну нараду (ФОТО)

image
30 Грудня 2022, 18:51
Поділитися:

Фото з місця подій

Сьогодні, 30 грудня, у Вишгородському управлінні відбулася зустріч за участю начальників територіальних та структурних підрозділів

Про це повідомляє інформаційний портал “Моя Київщина” з покликанням на спільноту “Поліція Київської області” у Facebook.

На початку наради присутні хвилиною мовчання вшановували пам’ять загиблих поліцейських, які віддали життя заради захисту України від російських загарбників. 

Цей рік виявився надзвичайно складним: проте, поліція Київщини демонструє високі показники роботи та зменшення рівня злочинності.

Під час зустрічі поліцейські згадали бійців батальйону “Миротворець”, які понад 8 років несуть службу на Сході держави. Попри повномасштабне вторгнення, правоохоронці не відступають та мужньо захищають Батьківщину.

Очільник поліції Київщини Нєбитов наголосив:

Поліція Київщини бере активну участь у всіх сферах та працює на території всієї України. Наші вибухотехніки, криміналісти, ювенальні поліцейські постійно відвідують деокуповані території та документують воєнні злочини. Наразі вміння захистити себе в умовах війни необхідне всім працівникам поліції. Тому я наголошую на важливості відпрацювання бойових вмінь та забезпечення особового складу засобами безпеки.

Також на нараді було обговорено питання посиленої поліцейської присутності під час новорічних свят. Заступник начальника поліції Київщини Максим Очеретяний розповів:

1118 працівників у складі 584 нарядів, з яких 360 основних та 224 додаткових – 158 піших та 66 автопатрулів. Крім того, до несення служби будуть залучатися 398 представників ДФТГ, ТРО та ЗСУ. Правоохоронці проконтролюють недопущення правопорушень та забезпечать охорону громадського порядку. Також нагадую про заборону використання піротехнічних засобів.

Попри постійні ракетні обстріли, поліція продовжує працювати та відновлювати поліцейську інфраструктуру, пошкоджену внаслідок дій агресора.

Важливим аспектом діяльності поліцейських залишається службова дисципліна. Окрема увага приділяється законності та неупередженості у прийнятті рішень правоохоронцями. За поточний рік спостерігається зниження порушень та загалом стан суттєво покращився: порівняно з 2021 роком на 19% менше відбулося надзвичайних подій.

Генерал подякував за результативність та плідну працю впродовж року та побажав нових звершень.

Нагадаємо, що голова Київської обласної ради Наталія Гунько та заступниця голови Тетяна Семенова вручили очільнику Федерації громадських організацій ветеранів АТО (ООС) Київщини, бойовому медику Володимиру Мостовому Грамоту Верховної Ради України “За заслуги перед українським народом”.



Читати “Моя Київщина” у Telegram




Джерело