Керівники управлінь та служб Броварської райдержадміністрації проінформували про свою роботу за минулий тиждень

image
24 Грудня 2019, 13:47
Поділитися:

23.12.2019 у малій залі Броварської районної державної адміністрації відбулася робоча нарада з керівниками служб, відділів та управлінь, які забезпечують життєдіяльність Броварського району.

В засіданні робочої наради взяли участь: голова адміністрації М. Клименко, перший заступник голови Броварської районної державної адміністрації Ю. Плакся, заступник голови Броварської районної державної адміністрації О. Юрченко, керівники відділів, управлінь, служб Броварської райдержадміністрації, та представники служб, що забезпечують життєдіяльність  Броварського району.

 

   О. Білоконний – представник Броварського відділу поліції ГУ НПУ у Київській області ознайомив присутніх з подіями, що відбувались у Броварському районі на минулому тижні. А саме: зареєстровано 196 повідомлень, з них з ознаками кримінальних правопорушень – 15. Розкрито 4 злочини, а саме 1 – безвісті відсутній; 1 – злісне невиконання обов’язків по догляду за дитиною або особою, щодо якої встановлена опіка, чи піклування; 1 – незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами; 1 – самоправство. Складено 69 адміністративних протоколів.      

     А. Лічагін – представник Броварського РУ ГУ ДСНС України в Київській області довів до відома присутнім що ситуація у Броварському районі стабільна. За минулий тиждень працівниками служби було здійснено 3 виїзди, 1 з яких в с. Погреби – хибний. Броварське управління провело навчання з учбової евакуації. Підрозділ повністю готовий до проведення новорічно-різдвяних свят.

     О.Вакарчук – представник Броварського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби у Київській області зазначила, що на минулому тижні надзвичайних ситуацій не було, групових отруєнь у районі не виявлено. Управління працює в штатному режимі. Додала, що наразі всі школи Броварського району в нормальному тепловому режимі. Захворюваність на ОРВІ становить 8 %. Продовжується процес паспортизації харчових блоків, проводяться планові та позапланові перевірки.

    В. Багнюк – директор КНП Броварської районної ради та Броварської міської ради «Броварська багатопрофільна клінічна лікарня» зазначив, що клінічні відділення лікарні перезавантажені. Більшість захворювань, що зустрічається серед населення – пульмонологічні та серцево-судинні. За минулі вихідні до лікарні звернулось 25 осіб з ознаками ротавірусної інфекції.

    І. Дементьєва –  директор КНП «Броварський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» повідомила, що центр працює у штатному режимі. Зазначила, що фельдшерсько-акушерські пункти Броварського району в святкові дні працюють за окремим графіком.

   В. Сич – представник Броварського міжрайонного відділу лабораторних досліджень повідомив, що за минулий тиждень не було зафіксовано спалахів небезпечних кишкових інфекційних захворювань та харчових отруєнь. Зареєстровано лише окремі випадки:

  10 гострих кишкових інфекцій у дітей та дорослих;
  1 туберкульоз;
  5 вітряна віспа;
  3 скарлатини.

Зареєстровано 6 покусів тваринами, з них 2 осіб госпіталізовано та проводиться вакцинація від сказу.

У всіх вогнищах, при необхідності, фахівцями лабораторного відділу проводяться епідеміологічні розслідування та комплекс протиепідемічних заходів, направлених на профілактику інфекційних захворювань та запобігання поширенню, локалізацію і ліквідацію інфекційних хвороб в районі.

Також досліджувались проби продуктів харчування в освітніх закладах району. За минулий тиждень на грип та ГРВІ захворіло 538 осіб, з них 365 дітей, що на 4% менше ніж за попередній тиждень. Радіаційний фон становить 15 мкР.

Керівники управлінь та служб Броварської райдержадміністрації проінформували про свою роботу за минулий тиждень.
 

Броварська РДА

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed