Казковий фестиваль ліхтарів проведе соціальний день: хто може пройти безкоштовно

image
22 Січня 2024, 12:49
Поділитися:

У четвер, 25 січня, Фестиваль ліхтарів Lights&Dreams, який зараз проходить на Співочому, відкриє двері для соціально незахищених категорій населення.

Безкоштовно потрапити на фестиваль зможуть діти війни, діти сироти, люди з інвалідністю I-II категорії та, звісно, представники ЗСУ. Інші категорії населення, серед яких ВПО та пенсіонери, отримають знижку на вхід у 25%.

“Ми знаємо, як важливо зараз підтримувати моральний стан та отримувати позитивні емоції. Тож хочемо зробити приємне тим людям, які з певних причин не можуть потрапити на фестиваль, але дуже хочуть!», – кажуть організатори.

Нагадаємо, зараз у парку Співоче проходить фестиваль ліхтарів «Lights & Dreams». Це справжній парк ілюмінацій та масштабних світлових інсталяцій, кожна з яких сягає до 7-ми метрів у висоту.

Загалом понад 50 000 ліхтариків, 10 кілометрів шовку та 140 000 квадратних метрів парку перетворили Співоче на ілюмінаційну казку.

Де: парк Співоче (вул. Лаврська, 31)

Часи роботи: 16:00-21:00

Вартість квитка для пільгових категорій-150 грн

Вхід для вищезазначених категорій – безкоштовний за наявності посвідчення.

Долучайтесь до нашого Telegram-каналу “Головні новини Києва – 44.ua” – джерело важливих, актуальних та перевірених новин.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Джерело: Новини Києва – головні і актуальні Київські
новини сьогодні на 44.ua