Катували і вимагали 100 тис доларів: у Києві викрили псевдоправоохоронців, які знущались над турком

Катували і вимагали 100 тис доларів: у Києві викрили псевдоправоохоронців, які знущались над турком
26 Вересня 2024, 16:41
Поділитися:

Столична поліція спільно з СБУ провела успішну спецоперацію з затримання чотирьох злочинців, які, видаючи себе за правоохоронців, викрали та катували 28-річного громадянина Туреччини. Підозрюваним оголошено про підозру у скоєнні тяжкого злочину.

Про це повідомляє поліція Києва.

За даними слідства, організатором злочину виявився 38-річний громадянин росії, який проживав у Київській області. Раніше він відбував покарання за участь у терористичному угрупованні, що воювало проти сил АТО. Для здійснення злочину він залучив трьох спільників.

Фото: поліція Києва

Фото: поліція Києва

Злочинці, одягнені у форму одного з правоохоронних підрозділів, напали на потерпілого біля його будинку. Вони силоміць затягнули чоловіка в мікроавтобус та відвезли до гаражного приміщення. Там, застосовуючи фізичне насильство та погрожуючи вбивством, вимагали у нього 100 тисяч доларів США.

Правоохоронці затримали підозрюваних під час спецоперації у момент, коли ті, не отримавши бажаної суми, перевозили заручника у багажнику автомобіля до лісу.

Ми маємо Telegram-канал “Головні новини Києва – 44.ua” – джерело важливих, актуальних та перевірених новин Києва, столичного регіону та України. Долучайтесь.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Джерело: Новини Києва – головні і актуальні Київські
новини сьогодні на 44.ua