Катерина Шабан: про результати шкільних олімпіад, спортивних змагань, мультипредметний тест та весняні канікули

Катерина Шабан: про результати шкільних олімпіад, спортивних змагань, мультипредметний тест та весняні канікули
11 Березня 2024, 15:27
Поділитися:

11 березня на щотижневій плановій нараді у бориспільській міській раді присутні обговорили важливі питання для громади. Зокрема, Катерина Шабан, начальник управління освіти та науки, розповіла про останні освітні події.

«Завершився обласний етап олімпіад, де за результатами перше місце зайняли 8 наших учнів. Це високий показник. Вони будуть йти на всеукраїнський етап олімпіад, — розповіла Катерина Шабан. — Це і математика, і хімія, й англійська мова, й географія. Це учні Бориспільського ліцею імені Павла Чубинського, ліцею «Перспектива» імені Володимира Мономаха, Бориспільського ліцею імені Костянтина Могилка — вони показали свій найкращий результат. Якщо говорити про обласний етап науково-дослідних робіт, то 15 дітей з нашої громади зайняли перші, другі та треті місця. Ті, хто виборов 1 місце, будуть  представляти свою роботу на всеукраїнському етапі. Цей рік показовий для нас і це дуже багато дітей. 

Також на минулому тижні у нас пройшли всеукраїнські змагання Пліч-о-пліч. На цьому тижні плануємо змагання з баскетболу та спортивного орієнтування.

А ще 9-10 березня пройшов кубок України з пішохідного туризму, де були представлені 11 команд з усієї України. Зокрема, це і прифронтові області, Дніпропетровська, Миколаївська, Чернігівська, Сумська області. Наша команда виборола 1 місце. 2 місце здобула команда Тернопільської області, 3 місце — команда Миколаївської області. 

Нагадаю, 14 березня розпочинається реєстрація на мультипредметний тест. Також хочу зазначити, що канікули в дітей загальної середньої освіти у нас пройдуть з 25 по 31 березня».

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама