“Карплюк створив сквер у Боярці. Це зрада?”

image
16 Червня 2019, 12:12
Поділитися:

Дата публикации: 16 июня 2019.

15 червня 2019 року у місті Боярка Київськоі області відкрили сквер, який раніше обіцяли зробити “Нові обличчя”.

Знаходиться новий сквер неподалік Михайлівської площі, локація для розміщення обрана не випадково, ця частина міста дуже жвава, щодня через неї проїжджають багато мешканців Боярки.

Сквер у місті Боярка Київської області

Мер міста Боярки Олександр Зарубін вже встиг подякувати за допомогу у цій справі Володимиру Карплюку, лідеру “Нових облич”.

Андрій Горчинський, фото FB

Відомий місцевий підприємець, власник мережі магазинів “Водомет” Андрій Горчинський виклав відео, де з певною іронією цікавиться чи є зрадою створення скверу Карплюком? Очевидно, бізнесмен бере до уваги сьогоднішній статус Володимира Карплюка, відомо, що він є зареєстрованим кандидатом у народні депутати по 95 округу, до якого відноситься і місто Боярка.

Слова Андрія Горчинського прозвучали, по суті, як саркастичний натяк у бік активістів та політичних діячів, які будь-які реальні зрушення записують у графу “поганих справ”.

Висловив Андрій Горчинський і свою позицію щодо опонентів Володимира Карплюка, після того як жителі Боярки запропонували і їм підключитись до реальних справ у місті.

Вот расследования проводить, сравнительные характеристики разные.
Говорить как не надо, ничего не предлагая взамен…
В этом весь наш Политикум.
Критиковать будут, а сделать что-то подобное, вряд ли.

“Для Карплюка інші кандидати реально не більше ніж статисти”, – впевнений підприємець із Боярки.

Сквер хоча і невеликий, але приємний і сподобався жителям Боярки. Виявилось, що єдина “зрада” полягає в тому, що тепер це буде красиве місце відпочинку, а не імпровізований туалет для водіїв громадського транспорту.

“Так, крок за кроком, ми зможемо зробити наші міста затишними і комфортними для людей”, – вважає ексмер Ірпеня Володимир Карплюк.

Нагадаємо, нещодавно Володимир Карплюк представив проект “Ірпінь: історія успіху”. В рамках цього проекту він розповідає про будівництво і реконструкцію парків ім. Правика, Парку письменників, Парку Незнайка, Парку Покровський. Також про реконструкцію Центральної площі Ірпеня та побудови стадіону “Чемпіон”.

Містоінформ також писав, що ексмер Ірпеня Володимир Карплюк у черговому відео із серії “Ірпінь – історія успіху” розповів про реконструкію і відкриття нових освітніх закладів.

Джерело: МИСТОИНФОРМ