Каратист з Макарівської громади здобув бронзу на чемпіонаті KWF у Польщі

image
22 Листопада 2021, 13:48
Поділитися:

Польський Краків приймав найкращих каратистів зі всього світу, вони змагались за звання чемпіону світу. Спортсмен з Макарівської громади виборов бронзу.

Чемпіонат проходив на TAURON Arena Kraków 19 та 20 листопада. Для участі в заході подали заявки 690 учасників з більш ніж 30 країн – Європи, Азії, Африки, Північної Америки та Південної Америки.

Головним організатором цього заходу була Малопольська районна спілка карате за погодженням з Польською асоціацією карате (PZK) та Всесвітньою федерацією кіокушин (KWF).

Неодноразовий чемпіон України із кіокушин-кан карате-до, Олег Крамаренко, з Макарівської громади Київської області став бронзовим призером цього чемпіонату.

Олег Крамаренко є членом збірної України із кіокусін карате ще з 2016 року, до цього він неодноразово представляв Україну на міжнародних змаганнях з цього виду спорту. Карате почав займатися ще з 2012 року.

Спортсмена привітав Макаріський селищний голова Вадим Токар, він також відзначив, що за кожним великим спортменом стоїть його тренер.

“Роки надзусиль, присвячених роботі над собою, дали довгоочікуваний результат і наш земляк Олег Крамаренко на чемпіонаті світу KWF у Польщі, здобув бронзу. Вітаємо, чемпіоне!” – написав Макарівський селищний голова на своїй сторінці фейсбук.

Спортивна перемога Олега Крамаренка викликала хвилю гордості у мешканців Макарівської громади, яка перетворилась у сотні теплих привітань.

Повідомляється також, що команда України посіла перше командне місце на Чемпіонаті світу з кіокусін карате 3rd KWF World Championship – Krakov 2021.

Підписуйтеся на Telegram-канал MKV — джерело актуальних новин Макарівської громади й Київщини!

Джерело