«Караоке на Майдані» їде в Бучу на День Незалежності

image
18 Серпня 2021, 15:52
Поділитися:

«Караоке на Майдані» повертається і вже 24 серпня до Дня Незалежності Ігор Кондратюк співатиме з усіма бучанцями!
Про це повідомляє пресслужба Бучанської міської ради уFacebook.

«Хто хотів поїхати у столицю, аби виконати улюблену пісню, позмагатися і виграти приз? І нехай яйця, а не телевізор. Хто мріяв взяти мікрофон Ігоря Кондратюка, сфотографуватися з ним чи полічити кошти з капелюхів. Тепер «Караоке на Майдані» їде в Бучу»,- йдеться у дописі.

Нагадаємо, що «Караоке» є програмою-рекордсменом на українському телебаченні за тривалістю виходу. Проект стартував 17 січня1999 року і виходив у ефір включно до 2019. 
Цей проект відкривзірковий шлях для таких  виконавців як: Alyosha, Тарас Тополя, Kadnay, Павло Табаков, НаталяВалевська, Маша Собко, Міла Нітич, Олександр Скічко, MELOVIN та інші. 
Тепер і у тебе ж шанс стати зіркою! Не пропусти його іприходь 24 серпня о 16:00 на Набережну Бучанського міського парку.
Раніше ми повідомляли, що до Дня Незалежності в Ірпені заплановано урочистевідкриття найбільшої амбулаторії в місті по вулиці Університетській.
Яксвяткуватимуть 30-річчя Незалежності України в Ірпені – читайте тут.
Підписуйтесь на нас уФейсбук, Інстаграм, ТелеграмтаYouTube, щоб не пропустити цікавих та актуальних новин Ірпеня та регіону! 
Читайте також: Ірпінь долучиться до встановлення нового кулінарного рекорду до Дня Незалежності
Джерело: 04597.com.ua

Джерело: Новини Ірпеня – головні і актуальні Ірпіньські
новини сьогодні на 04597.com.ua