КАРАНТИН від сьогодні оголошено у закладах освіти Фастова

image
27 Січня 2020, 14:22
Поділитися:

Відповідно до розпорядження міського голови та рішення міської постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій через спалах ГРВІ у школах міста з 28 січня тимчасово призупинено навчальний процес у зв’язку з високою захворюваністю дітей. Передбачається, що незаплановані канікули триватимуть до 7 лютого включно.

На засіданні міської постійної комісії з питань ТЕБ та НС, яке пройшло сьогодні під головуванням міського голови Михайла Нетяжука, за результатами розгляду питання «Про дотримання санітарно-гігієнічних умов закладів освіти міста» також дані доручення:

– КНП ФРР «Фастівська центральна районна лікарня» забезпечити виконання Постанови КМ України № 559 від 23.05.2001 р. щодо проведення своєчасних медичних оглядів працівників освіти міста відповідно чинного законодавства;

– фінансовому управлінню опрацювати питання щодо використання коштів резервного фонду бюджету на проведення вакцинації мешканців міста в разі виникнення можливої надзвичайної ситуації природного характеру.

Окрім того члени комісії затвердили «План основних заходів місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, підприємств та організацій з підготовки і забезпечення пропуску весняної повені, льодоходу та паводків у 2020 р.»

Джерело: Сайт Міської Ради міста Фастів