Капремонт Бориспільської багатопрофільної лікарні інтенсивного лікування завершується

image
9 Липня 2020, 16:06
Поділитися:

8 липня Міністр розвитку громад та територій України Олексій Чернишов разом з головою Київської облдержадміністрації Василем Володіним проінспектували готовність до відкриття після капітального ремонту Бориспільської багатопрофільної лікарні інтенсивного лікування.

Після цього відбулася робоча нарада щодо стану робіт з керівником Бориспільської РДА Володимиром Строканем та Бориспільським міським головою Анатолієм Федорчуком.

«Надання якісної, оперативної та висококваліфікованої медичної допомоги на сьогодні є одним із пріоритетних завдань держави, адже йдеться про життя і здоров’я громадян. На виконання доручення Президента тримаємо цей об’єкт на постійному контролі», – зауважив Олексій Чернишов.

Капітальний ремонт лікарні розпочався за дорученням Президента України Володимира Зеленського після його візиту до мездакладу в липні 2019 року. Наразі роботи знаходяться на завершальному етапі. Фасадні роботи (в тому числі утеплення) закінчено на 95%, інфекційне відділення – на 96%,  лікувальний корпус – на 84%. До кінця місяця планується відкрити заклад для пацієнтів.

Також майже закінчено влаштування систем автоматичної пожежної сигналізації та систем оповіщення про пожежу, які раніше були відсутні в лікувальному та поліклінічному корпусах.

Згідно з проєктом в приймальному відділенні влаштовується дитячий та дорослий блоки інтенсивної терапії для невідкладної допомоги з відповідним обладнанням. Передбачено блок інтенсивної терапії, ендоскопічний кабінет, процедурна, які будуть оснащені всіма необхідними наборами інструментів для надання невідкладної допомоги. Заплановано створити запас медикаментів та медичного інвентаря для надання допомоги при надзвичайних ситуаціях.

«Капітальний ремонт лікарні добігає кінця. Завдяки ефективній спільній роботі влади на всіх рівнях, жителі Борисполя нарешті матимуть можливість отримувати якісні медичні послуги, а лікарі – умови для їх надання. Привести життя людей до гідного рівня – наша основна мета, як влади. Працюємо над цим і надалі», – зазначив голова КОДА Василь Володін.

Лікарня розташована за адресою вул. Котляревського, 1 у м. Бориспіль. Обслуговує вона близько 118 тисяч мешканців Бориспільського району та м. Бориспіль.

Повідомляє пресслужба КОДА.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація