Кандидат на голову Бучанської ОТГ від “Слуги народу” Федорук агітував за партію “За майбутнє”

image
18 Жовтня 2020, 14:22
Поділитися:

Дата публикации: 18 октября 2020.

Про політичну зраду Анатолія Федорука повідомив інший кандидат на голову Бучанської ОТГ – Віктор Бархоленко.

Відповідне відео із зустрічі в мікрорайоні “Учхоз” у Ворзелі Віктор Бархоленко розмістив на своїй сторінці на фейсбук.

“Федорук, якого ви та ваш колега Дубінський висунули кандидатом на посаду Бучанського міського голови від партії “ЗЕ”, чомусь презентував та агітував за партію Москаленка – “За майбутнє”.”, – написав Віктор Бархоленко звертаючись до депутата Верховної Ради від партії “Слуга народу” Ольги Василевської-Смаглюк.

Але, те, що на перший погляд видається політичною зрадою, насправді такою не є. І от чому.

Місцевий партійний осередок партії “За майбутнє”, за численними повідомленнями учасників політичного процесу, контролює особисто Анатолій Федорук. Перебуваючи більше 20 років на мерській посаді у Бучі, Анатолій Федорук звик розкладувати яйця по різних корзинах.

Список партії “За майбутнє” на виборах депутатів Бучанської ОТГ очолила рідна сестра Анатолія Федорука – Лариса Федорук, осередок висунув кандидатом у депутати Бучанської ОТГ і рідного дядька Анатолія Федорука – Василя Яцюка. У списках також можна знайти безліч діючих депутатів Бучанської міської ради, які голосували відповідно до побажань мера Бучі Анатолія Федорука. Серед таких, наприклад, депутати Галина Джунь та Анна Ісламова.

Хто ще у списках? Голови та засновники громадських організацій лояльних до Федорука, наприклад, Косенко Віталій. Працівники бучанського та ворзельського місцевого самоврдування, які довели свою відданість Федорукам.

Окремо у списку “За майбутнє” до Бучанської ОТГ можна відмітити діючого депутата Бучанської міської ради Людмилу Войналович. До недавнього часу вона очолювала осередок партії “ЄС” у Бучі і покинула її саме у рамках чистки списків від людей лояльних особисто до Федорука. Але мер Бучі не полишив депутатку у біді і прилаштував у контрольований політичний проект.

Виборці розцінили роботу Федорука на два політичні табори як спробу їх надурити та демонстрацію справжньої неповаги до людей. Наразі, можна лише констатувати, що публічна підтримка “свого проекту” може погіршити відносини між Анатолієм Федоруком та представниками партії “Слуга народу”.

Раніше Містоінформ писав, що список партії “УДАР” на виборах депутатів Бучанської ОТГ очолив голова осередку ГО “Стоп корупції”, яку не раз ловили на хабарях.

Джерело: МИСТОИНФОРМ