KAN стартує нові черги будівництва на 2024-2025 роки, – Ніконов

image
11 Жовтня 2023, 12:11
Поділитися:

11 жовтня 2023 г. 12:03

У Києві активно продовжується будівництво житлових будинків, що сприяє відновленню попиту на ринку нерухомості. Столична девелоперська компанія KAN на початку війни успішно продала всі доступні квартири на 2024 рік. Наразі в компанії розпочали будівництво нових об’єктів, запуск яких заплановано на 2024-2025 роки, і активно надають розстрочки для покупців.

Про це KВ дізналася з інтерв’ю відомого столичного девелопера і засновника компанії KAN Development Ігоря Ніконова для “Телеграфу”.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

Зауважується, що на перший квартал цього року у столиці на 70-80% будмайданчиків продовжувалося будівництво житлових будинків.

“У КАN перед вторгненням практично не було вільних квартир і ми могли просто добудовувати поточні черги. Наразі ми розпочали нові черги, які запускаємо у 2024-2025 роках. Відділи продажів активно приймають покупців, у проектах KAN надаються розстрочки із добрими умовами для придбання квартир”, – розповів Ніконов.

За його словами, наразі на нормальну роботу будівельних компаній впливає низка чинників, і в першу чергу, глобальний дефіцит усіх робітничих спеціальностей.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

“Найбільша проблема – наявність фахівців. Дуже багато хто зараз в армії. Раніше було дуже багато працівників із заходу України. А зараз, по-перше, ринок там дуже пожвавився, і є локальна потреба у людях. По-друге, вони вже не прагнуть їхати до столиці”, – додав девелопер.

Нагадаємо, столична девелоперська компанія KAN поінформувала про одержання сертифікату на введення в експлуатацію 26-го будинку восьмої черги в ЖК “Файна Таун”. Державна інспекція архітектури та містобудування України засвідчила відповідність закінченого будівництва проєктній документації та готовність до експлуатації.

Читайте: Освітні заклади KAN дають можливість навчатись у кращих закладах світу, – Ніконов

Фото: telegraf.com.ua

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона