Калитянська громада може потрапити до «червоної зони» карантину – Кудрявцева | Трибуна

image
6 Серпня 2020, 08:22
Поділитися:

На цей момент у Калитянській ОТГ 27 хворих на COVID-19, у тому числі 11 – із військової частини в Семиполках. Водночас число не дужих не остаточне. У випадку подальшого недотримання карантину громада може потрапити до червоної карантинної зони. Про це повідомила керівниця центру первинної медико-санітарної допомоги Калитянської ОТГ Тетяна Кудрявцева.

Як зазначила Тетяна Кудрявцева, основним симптомом хворих на COVID 19 є втрата смаку та нюху. Станом на 5 серпня в Калитянській ОТГ загалом 27 хворих на коронавірус, із яких:

Семиполки – 2;
військова частина в Семиполках – 11;
Калита – 7;
Мокрець – 3;
Заворичі – 4.

Водночас очільниця місцевої первинної медицини вказує, що наведене число недужих не є остаточним. І якщо громадяни не дотримуватимуться карантинних обмежень , Калитянська ОТГ має всі шанси потрапити до «червоної зони» карантину.

Як зазначали в Кабміні, «червоний» є найнебезпечнішим рівнем. У червоній зоні забороняють роботу громадського транспорту, відвідування закладів освіти, діяльність ТРЦ, кафе та ресторанів. Водночас, відповідно до карти Центру громадського здоров’я МОЗ, уся Київщина нині в зеленій зоні.

Читайте також

Кількість хворих на коронавірус у Броварах та районі зростає – лікарі. ВІДЕО
Кабмін продовжив карантин по 31 серпня і затвердив епідемічне зонування
Ресторанам і нічним клубам заборонили працювати після 23:00 в усій країні – МОЗ

Перегляди публікації:
1

Джерело: Трибуна – Бровари