Кабмін створив Оперативний штаб із забезпечення країни будматеріалами

image
14 Липня 2022, 12:24
Поділитися:

14 липня 2022 г. 11:22

Кабінет Міністрів України створив Оперативний штаб із забезпечення країни будівельними матеріалами. Це буде сприяти відновленню будівель та споруд, пошкоджених внаслідок збройної агресії рф.

Про це, як передає KВ, йдеться в повідомленні пресслужби уряду з посиланням на прем’єр-міністра Дениса Шмигаля.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“Штаб працюватиме по всій країні, а до його роботи будуть залучені представники всіх областей, будівельники, промисловість, урядовці. Наша мета — максимально швидка та ефективна відбудова пошкоджених об’єктів усієї інфраструктури, зокрема житла для українців”, – наголосив Шмигаль.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Повідомляється, що загалом уряд вже розподілив по регіонах 2,3 млрд грн, аби терміново відновити критичну інфраструктуру. Також на сьогодні у п’яти областях вже підготовлено технічну та проєктну документацію для відновлення 1 700 об’єктів.

“Це котельні, школи, дитячі садочки, лікарні, житлові й адміністративні будівлі та багато інших інфраструктурних об’єктів”, – зазначив очільник уряду.

Нагадаємо, Кабінет Міністрів погодив виділення 1,4 млрд гривень на придбання запасу резервного обладнання та матеріалів, які в разі руйнування інфраструктури допоможуть забезпечити людей теплом і водою.

Читайте: Уряд формує електронну мапу України, де фіксуються всі збитки, завдані війною, – Шмигаль

Фото: Бучанська міська рада

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона