Jerry Heil спільно з ЮНІСЕФ і «Ти як?» випустила пісню аби підтримати підлітків (відео)

Jerry Heil спільно з ЮНІСЕФ і «Ти як?» випустила пісню аби підтримати підлітків (відео)
10 Квітня 2024, 18:35
Поділитися:


Це “інструмент”, щоб хоч трохи підтримати підлітків. Спробувати розірвати коло тривожних та катастрофічних думок. І запропонувати те, що додавало б оптимізму. Щоб він дуже легко сприймався і пропонувався від того, хто для них авторитетний.

Розповіла Світлана Ройз на своїй сторінці у фейсбук.

Ми створили пісню, де кожен рядок – мотиваційний. Я не люблю слово – афірмації. Більш коректно для мене – позитивні ствердження, мотиватори. Вони можуть допомогти в роботі з негативними моделями мислення, розширяють простір сприйняття і пропонують інший, більш позитивний сценарій. У нас є кілька рівнів: думок – емоцій – тілесних реакцій – поведінки. Ми хотіли спробувати вплинути на емоційний стан і рівень думок, щоб загальний стан дитини почав змінюватись, – зазначила психологиня.

Як свідчать результати опитування ЮНІСЕФ через U-Report Україна, загальний емоційний стан 69% молодих людей віком від 14 до 34 років після 24 лютого 2022 року погіршився, водночас 73% молодих людей потребують емоційної чи психологічної підтримки.

Деякі дослідження доводять: афірмації знижують рівень кортизолу в організмі. А повторення позитивних тверджень залучає зони мозку, що відповідають за оцінку та сприйняття себе. У такий спосіб можна навчити мозок фокусуватися на ситуації та собі в ній, а не лише на негативних сценаріях. Це допомагає знайти вихід із ситуації.

Радію, що своєю творчістю можу популяризувати таку просту техніку самопідтримки і хоча б через пісню обійняти всіх українців та українок! Слухайте трек у навушниках, колонках, в авто та вдома, танцюйте та підспівуйте! Сподіваюся, він стане щоденним ритуалом для всіх нас, покращуватиме настрій, допоможе почуватися трохи краще та повірити в себе, — зазначила виконавиця пісні Jerry Heil.

Трек «Believe me!» — простий інструмент на основі афірмацій, який допоможе змінити фокус уваги та налаштуватися на більш позитивний лад.

Послухайте, будь ласка, пісню. Вона починається зі слів: «Я завжди прокидаюся з тої ноги. Бо кожна нога — супер!», – закликала психологиня.


Notice: Undefined variable: readAlsoLabel in /home/socport/obukhiv.info/www/site/templates/blocks/BlockTypeRelated/rss.php on line 3

  • Jerry Heil зняла Гімн української державності в одному з найкрасивіших місць Обухівщини (відео)

  • Співачка з Обухівщини Jerry Heil показала, як створювали трек для Євробачення

  • Jerry Heil стала найпопулярнішою українською артисткою на Spotify

  • Євробачення-2024: стало відомо під яким номером виступить Україна



Source link