Із туристичної подорожі Угорщиною повернулася група дітей Київщини

image
29 Липня 2022, 14:56
Поділитися:

56 дітей Київської області повернулися з туристичної подорожі до молодіжного табору «Ferencvárosi Gyermek-és Ifjúsági Tábor». Тур було організовано в тісній співпраці з мером району Ференцварош Крістіною Барані (Будапешт, Угорщина). Про це повідомили в Службі у справах дітей та сім’ї Київської ОВА.

Протягом 5 днів діти з Ірпінської, Бородянської, Дмитрівської, Баришівської, Кагарлицької та Яготинської територіальних громад в супроводі дорослих знаходилися на південній стороні озера Балатон у Балатонлелле, що в Угорщині. Під час туристичної подорожі вони мали змогу купатися в озері Балатон, побували на екскурсії до шоколадної фабрики, відвідали музей Африки, цирк і парк розваг. Крім того, в таборі було організовано 5-разове харчування та медичне обслуговування.

Враження від поїздки перевершили всі очікування: діти поринули у вир емоцій та привезли додому лише позитивні спогади про подорож.

Нагадаємо, на запрошення мера району Ференцварош Крістіни Барані діти з Київської області 21 липня вирушили в туристичну подорож до молодіжного табору «Ferencvárosi Gyermek-és Ifjúsági Tábor»

Джерело: Київська обласна військова адміністрація