Із 5 вересня стартував виборчий процес місцевих виборів – ЦВК | Трибуна

image
7 Вересня 2020, 03:35
Поділитися:

Відповідне рішення Центральна виборча комісія ухвалила на черговому засіданні 30 серпня, інформує пресслужба комісії. Рішення прийнято на виконання вимог Виборчого кодексу України. Місцеві вибори відбудуться у неділю, 25 жовтня.

У зазначену дату відбудуться чергові вибори депутатів місцевих рад і селищних, сільських, міських голів, окрім окупованої території Криму та окремих районів Донецької і Луганської областей.

Як указано в постанові Верховної Ради, вибори на тимчасово окупованих територіях України будуть призначені згідно зі встановленими окремими законами порядками та термінами за умови припинення тимчасової окупації та агресії Росії проти України.

11 серпня ЦВК сформувала 532 територіальні виборчі комісії для проведення місцевих виборів.  А 14 серпня центрвиборчком призначив на 25 жовтня вибори 119-ти депутатів районних рад. Серед них – до всіх нових 7 районів Київської області: Білоцерківського, Бориспільського, Броварського, Бучанського, Вишгородського, Обухівського і Фастівського.

Нагадаємо, Броварський район утвориться в складі територій Баришівської селищної, Березанської міської, Броварської міської, Великодимерської селищної, Зазимської сільської, Згурівської селищної, Калинівської селищної, Калитянської селищної територіальних громад.

Які райони й ОТГ утворили на Київщині. КАРТА

Броварські міську та районну виборчі комісії очолять представники «Слуг народу» з однаковим прізвищем – Федченко. Загалом комісії складаються з представників різних партій.

Виборчі комісії Броварів і району: хто та від якої партії входить. ІМЕНА

Комісії зорганізовані за принципом нового адміністративного поділу. Броварська міська комісія підраховуватиме голоси в Броварській ОТГ.

Вище над нею стоїть броварська районна комісія, яка підбиватиме підсумки виборів у новому укрупненому Броварському районі.

Читайте також

Бровари – центр нового району. На голосування парламенту винесуть саме таку пропозицію«Ні» новоствореному району з центром у Борисполі» – розгляд електронної петиції на 77-ій позачерговій сесії міської ради 19.06.2020 р. ВІДЕОБровари залишаються центром: Верховна Рада створила нові райониАнатолій Гунько балотуватиметься до Верховної Ради від «Слуги народу»Партія «Перемога Пальчевського» представила в Броварах свою команду та кандидатку на голову Броварської ОТГВибори можуть перенести, якщо більшість України опиниться в «червоній зоні» – Ляшко

Перегляди публікації: 275

Джерело: Трибуна – Бровари