Із 31 серпня по 4 вересня у столиці триватиме Ukrainian Fashion Week

image
16 Серпня 2019, 00:06
Поділитися:

Із 31 серпня по 4 вересня у Києві пройде Ukrainian Fashion Week SS20 – точка перетину дизайнерів, професійних медіа та фахівців різних галузей.

Про це повідомляється на офіційному сайті заходу.

Ukrainian Fashion Week був заснований у 1997 році і став першим тижнем prêt-à-porter на теренах Східної Європи. Український Тиждень Моди проходить двічі на рік та повністю відповідає світовим стандартам проведення тижнів моди.

Упродовж тижня на відвідувачів чекають 64 дизайнерські бренди, 45 шоу та презентацій, 5 спеціальних проектів, ініційованих Ukrainian Fashion Week, 6 лекцій та публічних обговорень.

Програма заходу:

31.08 16:30 BE SUSTAINABLE! space, MA

Виставка «Fashion Revolution: Майбутнє текстилю» має на меті висвітлити основні виклики та кейси модної індустрії, шведські рішення та ініціативи для більш стійкої системи.

01.09 13:30 Right wing, MA

Презентація проекту ECCO LEATHER FACTORY PETIT

01.09 18:30 ECCO space

Цієї осені ЕССО святкує 25-річчя в Україні! На честь ювілею, спільно з INTERTOP Ukraine, бренд вперше представить в Україні унікальну ЕССО Leather Factory Petit у межах Ukrainian Fashion Week. Ця крафтова мініфабрика покаже гостям весь процес обробки шкіри та технології створення готових виробів, які учасники майстер-класів зможуть випробувати власноруч.

04.09 14:00 Rignt wing, MA 

У межах Ukrainian Fashion Week SS20 відбудеться відкрита лекція Master Fashion Design Coordinator IED-Istituto Europeo di Design в Мілані та Флоренції Фабіо ді Нікола.

Місце проведення – Національний культурно-мистецький та музейний комплекс «Мистецький Арсенал»

Більш детальну інформацію можна отримати на сайті Ukrainian Fashion Week.

Джерело: Новини — Київ TV — Київ TV