“Історія іграшок” та “Дитя робота”: Головні кінопрем’єри тижня

image
19 Червня 2019, 17:48
Поділитися:

У четвер, 20 червня в кінотеатрі ім. Довженка розпочнеться показ нових цікавих фільмів, серед яких четверта частина мультфільму «Історія іграшок» та фантастичний трилер «Дитя робота».

Історія іграшок-4

Чергова частина сімейної франшизи про іграшки. Базз, Вуді і всі їхні друзі продовжують нудьгувати за своєю колишньою господинею Енді, яка виросла і тепер вчиться в коледжі. У іграшок нова господиня – дівчинка Бонні. Дівчинка зовсім недавно пішла в дитячий сад, але вже встигла знайти там нову улюблену іграшку – ложко-вилку, яку назвала Вілкінс.
Останній дуже незадоволений своїм новим призначенням і, скориставшись переїздом сім’ї, вирішується на втечу. Бонні дуже засмутилася і Вуді з друзями відправляються за ложко-виделкою в погоню. Їх чекає велика пригода.
Актори: Том Хенкс, Кіану Рівз, Джоан Кьюсак, Патриція Аркетт, Тім Аллен

Дитя робота

В результаті епідемії життя на Землі більше немає. У секретному бункері ООН в кріогенному заморожуванні зберігається 65 тисяч людських ембріонів. Робот Мати вирощує одного з них. Це – дівчинка. У 38 років Мати навчає її філософії і етиці.
Одного разу в бункері ламається електросистема і дівчинка раптом розуміє, що може опинитися поза бункера, де можливо, є життя. Її думку підтверджує Жінка, яка одного разу стукає в бункер і просить пустити її. Жінка розповідає, що деякі люди ще живі і довіряти роботам можна. Дівчинка і Жінка збігають з бункера.
Актори: Роуз Бірн, Хіларі Суонк, Клара Ругор, Люк Хокер
Джерело: 04563.com.ua

Джерело: Новости Білої Церкви