Ірпінців запрошують на хакатон з розробки ігор

Ірпінців запрошують на хакатон з розробки ігор
12 Січня 2024, 10:51
Поділитися:

З 17 по 28 січня в Ірпені відбудеться унікальний івент з розробки ігор. Подібний захід проводиться в нашому місті вперше.

На “Хакатон з розробки ігор” запрошуються жителі  Ірпінської та прилеглих громад. Участь безкоштовна.

 

Що це таке?

Global Game Jam є наймасовішим хакатоном з розробки ігор у світі. Він традиційно проводиться в кінці січня. 

Учасники Global Game Jam збираються, щоб протягом тижня створити власну невелику гру на задану тему. Тема, якій ці ігри мають відповідати, оголошується центральним оргкомітетом.

Можна працювати у команді будь-якого розміру, чи наодинці. Використовувати будь-які інструменти та технології. Можна навіть розробити не комп’ютерну, а настільну гру. Головне – створити гру на задану тему протягом джему та поділитися її кодом на офіційному сайті.

На останньому Global Game Jam 2023 зібралося близько 40 000 учасників на 800 локаціях у понад 100 країнах світу. В Україні Global Game Jam було організовано в 11 містах, де в загальному було створено 86 ігор!

Цього року ми організовуємо Global Game Jam вперше проведеться в Ірпені, щоб об’єднати місцевих розробників та ентузіастів для колаборації та обміном досвіду.

У атмосфері творчості та співпраці, що панує на хакатоні, ви зможете створити власну гру, яку згодом можна буде вдосконалити та випустити на комерційній основі.  Багато знайомств з джему згодом перетворюються у міцні професійні зв’язки.

Організатори запрошують вас 17 січня на ознайомчу презентацію в затишний публічний простір у центрі Ірпеня. Адресу якого, з міркувань безпеки, повідомлять зареєстрованим учасникам.

До речі, один з організаторів хакатону є також ініціатором встановлення в Ірпені нового арт-об’єкту, про який ми писали тут.

Для кого цей івент?

Організатори чекають людей, котрі мають навички у  3D моделюванні, 2D малюванні, UI/UX дизайні, програмуванні, гейм-дизайні, менеджменті, QA тестуванні. Якщо ж ви не володієте знаннями у жодній з цих сфер, але вам цікава сфера розробки ігор, – ви можете сміливо приєднуватись до хакатону, і здобути новий досвід та знання з розробки ігор.

Детальніше про ролі на GGJ буде розказано під час ознайомчої презентації 17 січня. 

Для отримання локації проведення хакатону обов’язково заповніть форму для реєстрації

Коли: 17 січня, о 15:00 – ознайомча зустрічДе: адресу повідомлять зареєстрованим учасникамАнкета для реєстрації за посиланнямУчасть безкоштовна

Підписуйтесь на найактивніший Ютуб канал Ірпеня.

Джерело: 04597.com.ua

Джерело: Новини Ірпеня – головні і актуальні Ірпіньські
новини сьогодні на 04597.com.ua