Ірпінці зібрали чергову партію допомоги для фронту (відео) – Містоінформ

image
14 Серпня 2023, 17:53
Поділитися:

Олександр Маркушин, Ірпінський міський голова:

«Сьогодні цей прекрасний автобус, ці автомобілі, які завантажені колесами, дронами, будівельними матеріалами, планшетами, комп’ютерами, генераторами та всім необхідним обладнанням. Все, що просили наші хлопці, ми будемо везти на схід і передавати їм!».

Таку допомогу для захисників, які боронять Україну у гарячих точках,  підготували структурні підрозділи Ірпеня. Виконавчий комітет Ірпінської міськради, лікарі, комунальники, освітяни, місцевий бізнес та волонтери. Всі вони об’єдналися, зібрали понад мільйон гривень та придбали те, чого так бракує на фронті.

Антон Довгопол, директор КНП «Ірпінська центральна міська лікарня»:

«Була потреба і всі комунальні підприємства долучилися до цього збору. Я дуже вдячний і колективу Ірпінської центральної міської лікарні, який теж долучився. Ми зібрали понад сто тисяч гривень для цієї акції. Я радий, що ми єдині. Ми чекаємо перемогу і готові працювати на цю перемогу».

Хайям Хагігатогли, голова благодійного фонду «Хайям»:

«Щоб нашим хлопцям було легше хоч трохи, кожен українець, я вважаю, повинен своїми силами чим може, тим допомогти для нашої перемоги».

Це – не першавелика допомога передовій з Ірпеня. Два місяці тому необхідну підтримку передали воїнам, які тримають оборону під Бахмутом.

Антон Головенко, депутат Ірпінської міської ради:

«Останній раз, коли ми їздили до хлопців на фронт, вони робили замовлення і ми запланували мобілізувати всі наші сили, підключити наші всі комунальні підприємства й громаду. І от всі разом по копійці, по ниточці маємо такий результат».

Цей збір ініціював мер Ірпеня Олександр Маркушин. Він зазначив, що така допомога військовим буде регулярною – до перемоги.

Євгенія Антонюк, начальниця відділу культури, національностей та релігій ІМР:

«Ми чекаємо їх на цьому автобусі з перемогою, з жовто-блакитним стягом, нашим стягом, який звісно звідти обов’язково приїде, обов’язково всі повернуться. І ми бажаємо хлопцям, хай техніка служить і нехай автобус потім, як повернеться, служить і для мирних цілей».

Джерело: Містоінформ