Ірпінці здали на пункти прийому більше 180 новорічних ялинок

image
1 Лютого 2019, 19:00
Поділитися:

Мешканці Ірпеня принесли на пункти прийому більше 180 новорічних красунь. Про це повідомив працівник КП “Контроль благоустрою міста” Дмитро Скрипник.

“Відучора закінчилась екологічна акція збору новорічних ялинок, яка проходила в період з 15.01.19 по 31.01.19. Всього за цей період мешканці Ірпеня принесли на пункти прийому більше 180 новорічних красунь. Особлива подяка головам ОСББ “Житлокомсервіс” та “Комфортний дім”, які доставили більше 300 ялинок в пункти збору, підприємцю Чаві Д. М, директору ПРАТ “Машторф” Мельнику О.В за надану територію для створення пукту, КП “Ірпіньзелебуд” та МПП “Рада” за вивіз ялинок”, – зазначив Скрипник.

У комунальному підприємстві сподіваються, що наступного року збільшиться кількість свідомих людей, які не будуть залишати свої ялинки біля контейнерних майданчиків, створюючи ялинкові звалища, а приносити їх на відкриті пункти прийому для подальшого їх використання.

Як відомо, цього року в Ірпені за ініціативи жителів та з метою подрібнення і уникнення звалищ організували місця збору новорічних ялинок. Вони працювали з 15 по 31 січня. Загалом в Ірпені було облаштовано 3 пункти прийому: на вул. Садова, 9-та Лінія та Словянська.

Джерело: Правда Ірпеня