Ірпінці візьмуть участь у міжнародній акції з прибирання зелених зон

image
15 Вересня 2020, 14:06
Поділитися:

Дивитись відео на сайті

Найближчої суботи ірпінці візьмуть участь у щорічній міжнародній акції з прибирання зелених зон, приуроченій до Всесвітнього дня прибирання. Ініціатор акції — Всеукраїнський молодіжний рух «Let’s do it, Ukraine». Про це повідомила його координаторка в Ірпені Оксана Нечитайло.

«Друзі, 19 вересня (субота) о 13 год. Ірпінь бере участь у Всесвітньому дні прибирання – World Cleanup Day — у рамках щорічної міжнародної акції з прибирання зелених зон Всеукраїнського молодіжного руху «Let’s do it, Ukraine» спільно з міжнародним рухом «Let’s do it, World». Запрошуємо всіх небайдужих та ініціативних об’єднуватись», — написала Оксана Нечитайло на своїй сторінці у фейсбуці.

Для участі в акції потрібно обрати локацію для прибирання, зібрати команду та зареєструватися, зателефонувавши на номер (093)0768411.

Охочих узяти участь у прибиранні лісосмуги вздовж дороги до кар’єру та «Земснаряду» ініціаторка акції запрошує зібратися о 13:00 на автобусній зупинці «Військовий шпиталь». З собою треба мати рукавиці для прибирання та маски.  

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!



Джерело: ITV