Ірпінці вітають медичних працівників громади із професійним святом (відео)

image
27 Липня 2023, 18:03
Поділитися:

Вітя – перший хлопчик, який народився не в пологовому, як це прийнято, а в — Ірпінській поліклініці. Він з’явився на світ 27 лютого 2022-го року. Під звуки обстрілів та вибухів.

Вікторія Бобровіцька, мешканка Ірпеня:

«Ось за цими вікнами і з’явився на світ наш чудовий хлопчик, наш Вітюнчик. Пологи приймали у звичайній поліклініці, без належного там обладнання, ліків – це дуже ризиковано і складно. Але вони нам в цьому не відмовили. І я дуже щаслива, що нам на шляху трапилися такі люди, такі лікарі».

Особливе випробування на міцність ірпінським лікарям випало під час тимчасової окупації міста. Замість медичних шапочок вони одягнули військові каски. Рятували поранених майже у польових умовах. Доставляли ліки і провізію під обстрілами.Тоді лікарі ризикували власними, задля порятунку людських життів.

Історійпро самовіддану працю ірпінських лікарів – безліч. Із вдячністю згадує про них і пані Наталя. Колишня поліцейська, а зараз – начальниця служби патрулювання та швидкого реагування КП «Муніципальна варта Ірпеня». Каже, не дарма лікарів називають воїнами у білих халатах. Бо два роки тому, якби не вони, у її житті могло би трапитися щось страшне.

Наталія Кіркіна, начальниця служби патрулювання та швидкого реагування КП «Муніципальна варта Ірпеня»:

«Я втратила свідомість і потрапила у лікарню у неврологію до Ковальчука Ігоря Володимировича. Там мені надали допомогу, привели мою нервову систему до ладу, за що я їм дуже вдячна. За їх турботу, за їх допомогу. І бажаю їм здоров’я і мирного неба над головою!».

За робочими буднями лікарів – історії порятунку, довгоочікуваного зцілення, повернення радості життя і віри в людей.

Ольга Василівна, врятована ірпінськими лікарями:

«Тільки ми сюди попали, тут забігали лікарі всі. Вони не дивляться чи дитина, чи молода, чи стара. Вони дають моментальну допомогу».

Ірпінські лікарі без упину шукають можливості і борються за життя, навіть тоді, коли здається, що надії немає. Вони працюють вдень і вночі.По допомогу до них їдуть звідусіль. І з України, і з-за кордону. Вони роблять унікальні операції. Крокують у ногу з часом. Постійно розвиваються та удосконалюються.

За останні сім років в Ірпінській громаді з’явилося десять амбулаторій загальної практики сімейної медицини. В Ірпінській лікарні відкрилися нові відділення і лабораторії, оснащенні новітнім обладнанням.

Ірпінські лікарі роблять все можливе задля розвитку медицини, незалежно від труднощів та викликів долі. І хоч працюють вони не задля подяки, їхню роботу бачать і дуже цінують.

Оксана, мешканка Ірпеня:

«Я вітаю всіх медпрацівників із їхнім професійним святом. Бажаю їм сили, наснаги, мудрості!».

Олеся, мешканка Ірпеня:

«Бажаємо вам дуже багато терпіння та щоб кожний день приносив вам багато усмішок та натхнення від роботи. Ми дуже вас цінуємо!».

Вікторія Бобровіцька, мешканка Ірпеня:

«У День медика хочу побажати ірпінським лікарям перш за все мирного неба над головою, удачі, здоров’я, натхнення! І хочу подякувати за те, що допомогли з’явитися на світ нашому синочкові!».

Джерело: Містоінформ