Ірпінці – призери змагань у Ріо-де-Жанейро — ITV

image
30 Серпня 2023, 15:25
Поділитися:

Дивитись відео на сайті

Юні ірпінці — призери Всесвітньої гімназіади, що проходила з 19 по 27 серпня у бразильському місті Ріо-де-Жанейро.
Про це повідомляє Департамент освіти і науки Київської обласної держадміністрації.
Всесвітні учнівські спортивні ігри серед учнів 13-15 років, які ще називають Всесвітньою гімназіадою, відбулися у Ріо-де-Жанейро (Бразилія). Двоє ірпінців представляли Україну у складі національної учнівської збірної і здобули переможні призові місця.

Представники 50 країн, 18 видів спорту, майже 3000 учасників — змагання високого міжнародного рівня. «Тільки уявіть, чого вартувала ця перемога для юного спортсмена!», — відзначає у своєму Telegram-каналі ірпінський міський голова Олександр Маркушин.

Давід Цимбарович, учень Ірпінського гуманітарного ліцею та вихованець Ірпінської дитячо-юнацької спортивної школи, виборов бронзу із тхеквондо (ВТФ) у ваговій категорії до 61 кг, а Ніка Афендікова – учениця Ірпінського академічного ліцею, довела свою високу спортивну майстерність у карате, ставши срібною призеркою в ката (демонстраційні комплекси) і бронзовою – в куміте (контактні поєдинки) у ваговій категорії до 47 кг.
«Громадо, я щиро вам вдячний за цей акт підтримки та єднання, який вкотре підтвердив, що разом ми непереможні! Окрема подяка тренерам чемпіона — Роману та Юлії Страховським», — наголосив у привітанні переможців ірпінський голова.



Джерело: ITV