Ірпінці познайомляться з іспанським містом, яке стане побратимом Ірпеня

image
17 Серпня 2021, 09:46
Поділитися:

Дивитись відео на сайті

Сьогодні о 18:00 в ірпінському парку ім. В. Правика під патронатом міського голови Олександра Маркушина відбудеться вечір «Іспанські мотиви», присвячений місту Алборая (Валенсія), яке незабаром стане побратимом Ірпеня.

Як повідомила в коментарі ITV радниця мера Ірпеня з питань міжнародного співробітництва Оксана Сулима, про своє місто ірпінцям розкажуть гості з Албораї – представники іспанської фундації «Разом за життя» Вісенте Карсі Мендес та Лариса Кулик.

Під час вечора буде представлена музична програма «El viento flamenco» – іспанська музика та майстер-клас із фламенко від Євгена Седька (гітара) й Тетяни Осіпчук (хореографія). Також присутні зможуть продегустувати традиційний іспанський напій орчату.

Нагадаємо, на початку липня Ірпінський міський голова Олександр Маркушин отримав лист із пропозицією про дружбу і співпрацю між містами від мера Албораї Мігеля Діаса. Лист передала президентка фундації «Разом за життя» Клара Арналь.

29 липня на сесії Ірпінської міської ради депутати підтримали рішення про укладення Угоди про співробітництво і дружні зв’язки між містами Ірпінь та Алборая.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!



Джерело: ITV