Ірпінці гідно представили своє місто на змаганнях з хортингу — ITV

image
2 Травня 2023, 10:41
Поділитися:

Дивитись відео на сайті

Збірна Ірпеня взяла участь у чемпіонаті Києва з хортингу, який відбувся 30 квітня. Вихованці гуртка з хортингу Ірпінського ліцею №3 та ірпінського клубу хортингу «Альфа» здобули чотири золотих, одну срібну та одну бронзову медалі.

Юних спортсменів готували тренери Христина Кузнєцова, Роман Шуманський та Роман Кузнєцов.

Окрім дітей, у чемпіонаті також взяли участь директор Ірпінського ліцею №3 Станіслав Федоров й вчитель фізкультури Ліцею №3 Роман Шуманський, які завоювали «срібло». Та керівник гуртка з хортингу у Ліцеї №3 Роман Кузнєцов, який виборов «золото».

«Вчора вперше за всю свою спортивну кар’єру з усіх видів спорту, в яких я коли-небудь брав участь (а їх було чимало — дзюдо, бокс, плавання, ковзанярський спорт, спортивний та пішохідний туризм, орієнтування) я посів друге місце!!! Я вперше відчув емоції, які точно запам’ятаються мені на все життя, що відчуває віце-чемпіон змагань)))) Тому дану подію сприймаю виключно як виклик самому собі й розпочинаю активну підготовку до наступних змагань», — поділився враженнями Станіслав Федоров.

Нагадаємо, з 27 по 30 квітня у Львові проходив чемпіонат України з кікбоксингу ІСКА. Ірпінь у складі збірної Київської області представляли 19 вихованців клубу Reforma і 15 із них стали чемпіонами України.



Джерело: ITV