Ірпінці доєдналися до естафери «Біг заради гармонії» – Містоінформ

image
24 Квітня 2024, 12:55
Поділитися:

Цього року вперше ірпінці долучились до міжнародної факельної естафети «Біг заради гармонії», яка кожного року проходить у сотнях країн.

Три десятки спортсменів, переважно школярів, подолали близько 12 кілометрів з факелом у руках – символом єднання. Маршрут побудували через заклади освіти та центральну площу Ірпеня.

Організаторами забігу є БО «Марафонський команда Всесвітній біг заради гармонії» та команда клубу кіокушинкай-карате «Санчін».

«Головною метою забігу є гуртування навколо єдиної мети: миру та перемоги, життя в злагоді та гармонії. Біг заради миру та гармонії»» — ювілейна міжшкільна естафета стартувала сьогодні від подвір’я нашого ліцею. До справжнього миротворчого вогню змогли доторкнутися молодші учні. Всі класи отримали грамоти за участь в марафоні, а найактивніший та найдружніший клас в’язку цукерок!», — розповіли в Ірпінському ліцеї №2.

Нагадаємо, в Ірпені, у парку «Незнайка», відбувся обласний спортивно-оздоровчий забіг «Єднання України». Захід приурочили другій річниці визволення міста від російських окупантів. У ньому взяли участь 400 бігунів – різних професій, різного статусу та віку.

Джерело: Містоінформ