Ірпінський ведучий засвітив свій виступ на Євробаченні

image
1 Квітня 2020, 15:53
Поділитися:

Сьогодні ірпінський ведучий Павло Вислогузов опублікував відео свого виступу з Євробачення- 2017. І це виглядає феєрично!
Як стало відомо, Павло працював на Євробаченні статистом, де йому потрібно було виконувати повністю номер замість артиста. 

«Можна сказати, це робота дублера, тільки рухи та вокал в цьому випадку мої. Під час євробачення, артисти-представники країн-учасниць їздять туром в підтримку своїх пісень, в той час для режисерів освітлення та знімальної групи хтось має виконувати номер, з чіткою хореографією, кроками артиста, для того, щоб вилаштувати світло та роботу камер, адже під час прямих ефірів, якщо йде імпровізація артиста, вся знімальна команда має бути готова захопити вірні ракурси та висвітлити момент. Шоу має постановочні номери, ми їх і відпрацьовували», – коментує Павло.
Відео дивись тут.
«Євробачення-2017… Здається, це було вчора, а вже 3 роки пройшло»,- пише хлопець.

До слова, Павло є звукорежисером відлілу культури ІМР. Крім того, він часто веде світські заходи та мистецькі події в Ірпені.
Підписуйтесь на нас уФейсбук, Інстаграм, ТелеграмтаYouTube, щоб не пропустити цікавих та актуальних новин Ірпеня та регіону!
Джерело: 04597.com.ua

Джерело: Новости Ірпеня