Ірпінський центр по роботі з ветеранами АТО оновився

image
15 Березня 2019, 00:23
Поділитися:

Дивитись відео на сайті

У День добровольця в Ірпінському центрі по роботі з ветеранами АТО було людно. Тут символічно відкрили оновлений після ремонту офіс. Щодня сюди звертаються за консультаціями та допомогою десятки людей, тому вирішили покращити умови.

Антон Головенко, заступник голови Ірпінської спілки ветеранів АТО:
«Була домовленість з міською радою про те, що нам виділять кошти на ремонт, а ми своїми силами закочуємо рукави і працюємо над ремонтом. Так і зробили».
Зараз тут світло і затишно. Кожен атовець може прийти за підтримкою, отримати консультацію щодо оформлення документів. Також тут планують проводити тренінги і уроки англійської.

Хлопці кажуть, центр їх дуже зблизив, вони тут змогли соціалізуватися та згуртуватися.
Володимир Коротя, учасник АТО:
«Досвід, який нами отриманий в зоні бойових дій шляхом дружби та компромісів один з одним, ми хочемо застосувати в інтересах громади».
У цей день не обійшлося без подарунків: і для центру, і для самих учасників АТО.

З нагоди Дня добровольця Миколу Куксу та Володимира Коротю нагородили почесними відзнаками Президента України.
Центр по роботі з атовцями працює в Ірпені на вулиці Центральній, 55 у робочі дні з 9 до 17:00. Адміністратори запрошують усіх, кому потрібна підтримка, адже разом можна зробити набагато більше.

Володимир Карплюк, голова Інвестиційної ради Ірпінської міської ради:
«Я думаю, що наш ірпінський приклад – це приклад конструктиву, приклад того, що має бути співпраця і тоді буде результат. Той мир, який ви створили всередині Ірпеня, нехай розповсюджується на всю країну».



Джерело: ITV