Ірпінський «Теплоенергопостач» отримає від Червоного Хреста інженерне обладнання і спецтехніку

image
10 Червня 2022, 17:16
Поділитися:

Дивитись відео на сайті

Ірпінське комунально-побутове підприємство «Теплоенергопостач» отримає від Міжнародного Комітету Червоного Хреста (МКЧХ) інженерне обладнання і спецтехніку. Про це повідомляється на сторінці підприємства у фейсбуці.

«Маємо гарну новину: сьогодні між КПП “Теплоенергопостач” та Міжнародним Комітетом Червоного Хреста в Україні підписано меморандум про співпрацю, в рамках якого наше підприємство отримає вкрай необхідне інженерне обладнання і спецтехніку для забезпечення вчасної підготовки до нового опалювального сезону та ремонтних робіт у котельнях міста. Дякуємо за всебічну підтримку в організації даного заходу міському голові Олександру Маркушину!» – зазначається в повідомленні.

Нагадаємо, раніше за фінансової підтримки Червоного Хреста отримало нову техніку комунальне підприємство «Ірпіньводоканал». Також МКЧХ виділив 20 млн грн на прокладання водогону з Києва до Ірпеня.

Як повідомлялося, в понеділок, 13 червня, представники Міжнародного Комітету Червоного Хреста проводитимуть для жителів Ірпеня психологічні консультації.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!



Джерело: ITV