Ірпінський представник “Голосу” Михайлина Скорик-Шкарівська пораділа зруйнованому у ДТП ліхтарю

image
24 Лютого 2020, 16:16
Поділитися:

БлогІрпінський представник “Голосу” Михайлина Скорик-Шкарівська пораділа зруйнованому у ДТП ліхтарю

Михайлина Скорик-Шкарівська похвалила водія за те, що він в Ірпені збив ліхтаря на тротуарі.

В Ірпені на Київщині у ніч на 24 лютого 2020 року легковий автомобіль «Honda» зніс опору вуличного ліхтаря, ДТП сталася на вулиці Заріфи Алієвої.

Не змогла стримати радість та цинічно відреагувала на цю подію ірпінський політик, представник партії “Голос” Михайлина Скорик-Шкарівська. Вона похвалила водія за те, що він збив ліхтар. Відповідний допис вона розмістила у власній спільноті фейсбук.

Причиною такого допису стало те, що торгівельно-офісний центр біля якого і сталось ДТП начебто опосередковано належить її політичному опоненту – колишньому меру Ірпеня Володимиру Карплюку. Мешканцям Ірпеня не звикати до приголомшливих дописів з боку представника “Голосу” Михайлини Скорик-Шкарівської. Так, раніше вона прагнула влаштувати політичні репресії для тих, хто голосував не за неї на виборах депутатів Верховної Ради.

В той же час, багатьох людей обурила неадекватна реакція Михайлини Скорик-Шкарівської. Вони дивуються тому факту, що політик ладна виправдовувати будь-які правопорушення, що шкодять майну її політичних опонентів. “Це вже занадто“, – вважають люди. Головним питанням залишається чи захищала б представниця партії “Голос” водія, якщо б постраждали люди на тротуарі?

Нещодавно Михайлина Скорик-Шкарівська відзначилась зривом чергової сесії Ірпінської міської ради, а раніше займалася захистом забудовника у Ірпені та закликала ігнорувати місцевий бізнес поставивши підприємців у незручне становище.

Джерело: МИСТОИНФОРМ