Ірпінський ліцей «Лінгвіст» отримав «золото» на міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти-2024»

image
7 Травня 2024, 14:53
Поділитися:

Дивитись відео на сайті

27-29 березня 2024 року відбулася XV міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти». Вчителі Ірпінського гуманітарного ліцею «Лінгвіст» імені Заріфи Алієвої здобули перемогу у різних номінаціях, а сам заклад освіти відзначений золотою медаллю за запровадження сучасних цифрових технологій в освітній діяльності. Про це повідомили на офіційній сторінці закладу освіти у фейсбуці.

485 учасників на виставці презентували кращі досягнення і напрацювання, досвід упровадження інноваційних педагогічних рішень і технологій, підвищення якості освіти. Виставку супроводжувала тематична програма, що поєднувала 65 конференцій, семінарів, презентацій, майстер-класів у режимі онлайн.

Організувала й провела виставку Компанія «Виставковий Світ» за інформаційної та методично-організаційної підтримки Національної академії педагогічних наук України, Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти».

За результатами конкурсу золотою медаллю нагороджено Ірпінський гуманітарний ліцей «Лінгвіст» імені Заріфи Алієвої в номінації «Упровадження сучасних цифрових технологій, проєктів і програм для підвищення якості освіти і освітньої діяльності». Сертифікатами за перемогу в конкурсі з тематичних номінацій нагороджені автори конкурсних робіт Тетяна Сушко, учитель початкових класів, української мови та літератури та Валерій Сушко, учитель інформатики Ірпінського гуманітарного ліцею «Лінгвіст» імені Заріфи Алієвої.

438174098 2785287768293831 4130585309220436485 N

«Вітаємо Ірпінський гуманітарний ліцей «Лінгвіст» з високою відзнакою. Пишаємося професійними педагогами нашої громади», — повідомили в Управлінні освіти і науки Ірпінської міської ради.

Нагадаємо, минулого року Ірпінський гуманітарний ліцей «Лінгвіст» теж відзначили на Міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти — 2023». Тоді ліцей став найкращим закладом освіти у номінації «Виховання національної еліти — запорука майбутнього розвитку українського суспільства». У цій же номінації у конкурсі серед викладачів перемогла вчителька української мови та літератури ліцею Тетяна Павліченко.



Джерело: ITV