Ірпінських ліцеїстів нагородили в облдержадміністрації за перемогу в чемпіонаті Київщини з кіберспорту

image
24 Січня 2022, 11:40
Поділитися:

Дивитись відео на сайті

У Київській облдержадміністрації нагородили команду учнів Ірпінського академічного ліцею Національного університету біоресурсів і природокористування, яка перемогла в чемпіонаті області з кіберспорту серед учнівської молоді. Про це повідомило управління освіти і науки Ірпінської міської ради.

Нагороди отримали ліцеїсти Артем Хаб’юк, Владислав Волошенко та Ігор Ковальчук, а також координаторка команди – кандидатка педагогічних наук, вчителька інформатики Анастасія Іщук.

Церемонію нагородження провели заступник голови облдержадміністрації з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Денис Шугалій, начальник управління молоді та спорту КОДА Сергій Тимофєєв, директор департаменту економіки та цифровізації КОДА Наталія Погребна та голова правління Федерації кіберспорту України Іван Данішевський. Переможцям вручили дипломи, цінні подарунки та вітальні листи від голови облдержадміністрації Василя Володіна.

У Київській області чемпіонат із кіберспорту проводився вперше. Участь у ньому взяли 65 команд, до яких входили 265 спортсменів. Змагання проходили в дисциплінах Brawl Stars та CS:GO. Ірпінські ліцеїсти вибороли перше місце в дисципліні Brawl Stars.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!



Джерело: ITV