Ірпінську громаду відібрали для тісної співпраці з UNICEF Ukraine – Містоінформ

image
11 Липня 2023, 17:07
Поділитися:

Ірпінська громада стала однією із 50 громад, відібраних для співпраці з дитячим фондом ООН в Україні — UNICEF Ukraine. Представники фонду зустрілися з ірпінськими управлінцями, лікарями, освітянами та комунальниками, щоб обговорити плани майбутнього партнерства. Про це повідомив перший заступник Ірпінського міського голови Андрій Кравчук.

«Співпрацюватимемо у різних напрямках. Наразі маємо сформувати перелік проєктів для відбудови та запропонувати UNICEF. Це, зокрема, буде облаштування укриття у дитсадку в Козинцях, відбудова станції знезалізнення води в Стоянці, реконструкція каналізаційного колектора та інші проєкти. Також ми плануємо проводити спільні тренінги, навчання тощо», — розповів журналістам ITV Андрій Кравчук.

Це вже не перша співпраця UNICEF Ukraine з Ірпінською громадою. Саме UNICEF допоміг відбудовувати Ірпінський академічний ліцей «Мрія» та облаштувати 10 бомбосховищ у школах і дитсадках громади. Наразі організація займається відбудовою Ірпінського ліцею №3.

Нагадаємо, також в ірпінському парку імені В. Правика працює «Дитяча точка «Спільно» від UNICEF. Це безпечний і затишний простір, де працюють професійні педагоги, аніматори і психологи, які проводять майстер-класи для дітей та грають із ними в розвивальні ігри. В Ірпені дитячий простір працює щодня з 10:00 до 19:00. Стежити за розкладом активностей, які проводять в центрі можна ТУТ.

Джерело: Містоінформ