Ірпінські спортсмени вибороли 21 медаль на Чемпіонаті Світу з кікбоксингу ІСКА

Ірпінські спортсмени вибороли 21 медаль на Чемпіонаті Світу з кікбоксингу ІСКА
23 Жовтня 2023, 07:46
Поділитися:

Дивитись відео на сайті

На Чемпіонаті Світу з кікбоксингу ІСКА, який відбувся у Мюнхені, ірпінські спортсмени вибороли 21 медаль різних рівнів. Про це на своїй сторінці у фейсбуці розповів Заслужений майстер спорту України з кікбоксингу, тренер спортивного клубу «Реформа» Володимир Сотін.

Чемпіонат проходив з 18 жовтня по 21 жовтня. На змагання зібралось 38 країн з 5 континентів та 2100 учасників. Ірпінь у складі 13 спортсменів представляли Україну на світовій арені. До скарбнички вони поклали 6 золотих, 10 срібних та 5 бронзових медалей. Олена Монастирьова отримала пасок чемпіонки світу як краща дівчинка (6-11 років) незалежно від вагової категорії.

«Провівши близько 100 боїв, наші діти показали неперевершений результат. До скарбнички покладено та в Ірпінь їде 21 нагорода Чемпіонату Світу. Від себе подяка всій команді та спортсменам. Діти — ви кращі. Ваша робота, наполегливість та характер — це щось неймовірне. Ми дуже вдячні усім, хто нам допоміг та продовжує допомагати: батькам команди; подружжю Carlisle за постійне фінансування; клубу «Реформа» за найкращі умови для тренувань; місту Ірпінь, Федерації кікбоксингу ІСКА за постійну підтримку, організацію поїздки та турботу про спортсменів. Дякуємо усім! Величезна подяка та шана Збройним Силам України. Без Вас цього б не було!!!», — повідомив Володимир Сотін.

photo_5307943141468393800_y

Нагадаємо, нещодавно  у Києві відбувся відкритий турнір з кікбоксингу ІСКА «Київський каштан», на якому п’ятеро спортсменів клубу «Реформа» здобули дев’ять золотих медалей. 



Джерело: ITV